Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2024. : Jún. 07. Jégkrémezéssel zárták a tanévet a Vörösmarty Mihály Általános Iskola lábtoll-labdázói. Újszász

Jégkrémezéssel zárták a tanévet a Vörösmarty Mihály Általános Iskola lábtoll-labdázói

2024. június 7. Újszász

Június 7-én tartottuk a hagyományos évértékelõ jégkrémezésünket az Újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskola aulájában. Az esemény során Tóth Gábor röviden összefoglalta a tanév során rendezett, iskolai keretekhez kötõdõ versenyek eredményeit, megköszönte az iskola vezetõségének az egész éves együttmûködését, majd a legjobbak díjazása következett. Az iskola egykori igazgatónõje, Bogárné Simon Klára és a jelenlegi vezetõ, Makainé Zérczi Zsuzsanna adták át serlegeket a bajnokoknak.

A II.-IV. korcsoportosok Lakitelken rendezett versenyén kimagasló volt a vörösmartysok teljesítménye, hiszen a lehetséges tíz bajnoki címbõl nyolcat megszereztek. A III. korcsoportos fiúk közül Breszkó Dominik, Konka Zsombor és Rab Bence csapatban, Breszkó Dominik egyéniben is nyert. A lányoknál Fajkó Norina, Joó Brigitta és Zentay Zoé vehetett át serleget gyõzelmük jutalmazásaként, Norina egyéniben is a dobogó legmagasabb fokára állhatott.

A IV. korcsoportban Dániel Patrik, Kanalas Renátó, Oláh Olivér és Sörös László négyese gyõzött, akik közül Olivér egyéniben is gyõzelmet ünnepelhetett, így neki nagyobb kupát tudtunk átadni. A lányoknál Agócs Laura, Dániel Petra és Debrei Alexandra kaptak serleget, akik közül Petra egyéniben is nyert.

Ugyan jelenleg már nem az Újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskola tanulói az V-VI. korcsoportos versenyzõink, azonban vörösmartys alumniként õk is hivatalosak voltak az eseményre. Az V. korcsoportos fiúk közül Csobai Attila, Konka Dániel, Oláh Levente és Szentpéteri Tamás, miközben a lányoknál Nagy Leila részesült díjazásban. A VI. korcsoportban Béki Norbert, Jónás Károly Krisztián, Kulcsár Zalán és Zsigmond Tamás csapatának gyõzelmét díjaztuk.

A huszonkét serleg átadása után jó hangulatban fogyasztották el a diákolimpiai résztvevõk a kaktuszos jégkrémeket, majd indultak edzésre.

Farkas Lilla