Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2011. : Hírek 2011. Hungarian Open : Aug.12. Rekord mezőny. Újszász

Rekord mezõny

2011. augusztus 12. Újszász

Augusztus 12-én repülõvel, autóval, autóbusszal és vonattal érkeztek a különbözõ országok versenyzõi Újszászra. Németországból öten motorkerékpárral tették meg a Hagen-Újszász 1300 kilométeres távot. Este kilencre valamennyi külföldi versenyzõ megérkezett, így nem volt akadálya a technikai értekezlet megkezdésének. Fehér János, a verseny fõrendezõje köszöntötte a megjelent kilenc ország képviselõit, rövid programismertetõje után ifj. Fehér János versenyigazgató a sorsolásról és a verseny lebonyolításáról tájékoztatta a jelenlévõket. Véglegessé vált a résztvevõk száma. 50 férfi és 23 nõi csapatban rekord mezõny, 256 versenyzõ várja a rajtot. Az egyesületi csapatok mellett néhány nemzetközi csapat is alakult. A görög Nikosz Ntaioglou újszásziakkal, a német Stefan Blank régi ellenfelével, Lakatos Attilával, Kaizer Ákos pedig két osztrák fiúval indult egy csapatban. A nagykanizsai Kunics Réka a szlovákiai királyhelmecieket, az újszászi Fehér Valéria pedig a szerbiai királyhalmiakat segítette. A legnemzetközibb egység címet azonban az Eva Trunner (NSG Austria), Betül Günay (CBC Wuppertal), Maria Zachou (CP Gifhorn), Gazsi Márta (Jánoshida SE) összeállítású nõi csapat érdemelte ki, amelyben egy osztrák, egy magyar, valamint egy török és egy görög származású német játszott.

16. alkalommal együtt

Nikosz Ntaioglou (Görögország),Feke Gábor (Szlovákia), Uwe Walter és Olaf Völzmann (Németország), Alex Mariottini és Francois Grignard (Franciaország)

Németh Balázs (Cserszegtomaj), Fehérné Szekeres Zsuzsanna (Újszász), Michael Holzapfel (Ausztria), Billy Robson (Anglia), Laskiné Spingár Éva (Szepetnek)

A versenyprogram tanulmányozása

A sorsolást és a lebonyolítást ifj. Fehér János versenyigazgató ismertette

Fotó: Fehér Judit