Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2018. : Hírek 2018. december : Dec. 13. NVESZ évzáró a NEW York Palaceban. Budapest

NVESZ évzáró a NEW York Palaceban

2018. december 13. Budapest

December 13-án a Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) nagyszabású karácsonyi rendezvénnyel zárta le a 2018-as évet. A New York-palotában megtartott eseményen dr. Mészáros János, az NVESZ elnöke köszöntõjében elmondta, hogy a magyar sport egyre erõsebb, és évrõl évre kimagasló eredményeket produkálnak élsportolóink. Ez így volt 2018-ban is. A sporttörténelmi téli olimpiai aranyérmet és a Nomád Világjátékokon megszerzett 12 magyar érmet említette példaként.

Bóné Zoltán fõtitkár beszámolt a szövetség 2018-ban végzett munkájáról, ismertette a 2019-es terveket, valamint bemutatta az NVESZ 2019. évi naptárát

A Magyar Lábtoll-labda Szövetséget Fehér János és Fehér Judit képviselte a rendezvényen. A

lábtoll-labdázás két alkalommal került szóba a beszámolók során. Az NVESZ kompetencia táboráról szóló beszámolóban és a vetített képes eredmény bemutásnál a French Openen elért 2. és 4. hely említésével és a dobogós kép vetítésével.

Az NVESZ 2019. évi naptárjának címlapján és július hónapban a 24. Hungarian Open dátumánál (2019. július 20-23.)  látható lábtoll-labdás kép, Herczeg Gábor ollózása.

Forrás: http://www.nvesz.hu/karacsonyi-fogadas/

Karácsonyi parti a New York Paleceban

Dr. Mészáros János NVESZ elnök

Bóné Zoltán NVESZ fõtitkár

Az évzáró rendezvény résztvevõi

A NVESZ 2019. évi falinaptára

Fehér János a kivetített naptár elõtt

Lábtoll-labda a címlapon

Lábtoll-labda az NVESZ naptár júliusi lapján

NVESZ

Lábtoll-labda

Fehér János

Fehér János és Fehér Judit

New York Palace

Az elnöki lakosztály elõtt

Fotó: Fehér Judit és https://www.facebook.com/nvesz/