Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2023. : Aug. 15. A Balaton partján lábtoll-labdáztunk. Fonyódliget

A Balaton partján lábtoll-labdáztunk

2023. augusztus 15. Fonyódliget

Augusztus 15-én kora hajnalban nagy izgalommal gyülekeztünk az újszászi vasútállomáson, hiszen több, mint huszan indultunk Fonyódligetre lábtoll-labda bemutatót tartani. A Balaton-parti Erzsébet Táborba mindig nagy örömmel megyünk, nem volt ez máshogy ezen alkalommal sem.

A kalandos reggeli utazást követõen Diós Letícia, Farkas Lilla és Nagy László vezetésével Agócs Laura, Breszkó Sándor, Csábi Luca, Dániel Patrik, Dániel Petra, Debrei Alexandra, Lénárt Liza, Kanalas Richárd, Kiss Vendel, Knapich Pál, Kovács Boglárka, Oláh Barbara, Oláh Krisztián, Oláh Olivér, Palotás Dominik, Rézmûves Alex, Silye Heléna és Steczina Nikol rúgták a labdát a gyermektáborban. A helyszínen a szederkényi általános iskolában tanító, lábtoll-labdázást jól ismerõ Gyenis Martin segítette a sportágbemutatót. Sajnos a kellemes nyári idõ és a körülöttünk lévõ széles sportágkínálat nagyon megosztotta a táborozó gyerekek figyelmét, emiatt kevésbé fókuszáltak a lábtoll-labda pályára. Ennek ellenére nagyszerû hangulatban telt a délelõttünk, egy szabadtéri lábtoll-labda edzéssé alakult a foglalkozásunk. Ebéd után maradt idõ egy gyors fürdõzésre is a Balatonban, majd hosszú hazautunk végéhez közeledve Szolnokon pótolták a gyerekek az elveszett energiát.

Kalandos és fárasztó napunk végén jó élményekkel tértek haza sportolóink. Néhányan közülük most fürödtek elõször a Balatonban, mely fokozta a lábtoll-labda bemutatón szerzett élményeket.

Farkas Lilla