Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2015. : Hírek 2015. szeptember : Szep.19. Nagy volt az érdeklődés a Nagy Sportágválasztó második napján. Budapest

Nagy volt az érdeklõdés a Nagy Sportágválasztó második napján

2015. szeptember 19. Budapest

A második nap is sokan látogattak ki a Merkapt Sportközpontba, a 101 sportágat felvonultató XVII. Budapesti Nagy Sportágválasztóra. A családok és az egyéni látogatók napján az elõzõ napihoz hasonló érdeklõdés kísérte a rendezvényt, így a két nap alatt a látogatók száma meghaladta a 22 000-et.

Bakó Krisztina, Fehér János és Tóth Gábor vezetésével a második napon is jelen voltak az Újszászi VVSE lábtoll-labdázói – Bakó Lili, Csák Vivien, Diós Letícia, Dombai Ádám, Ézsiás Fanni, Ézsiás Zsófia, Hornyák Erzsébet, Konka Tímea, Kovács Brigitta, Kökény Martin, Tóth Csenge –, akik játszottak a családokkal, és errõl a pontgyûjtõ könyvecskékbe igazolást is adtak.

Tóth Gábor kommentálásával a színpadon is szerepeltek a lábtoll-labdázók. Kökény Martin mutatatta be a rúgásokat és a labda érintéseket, a páros és a csoportos játékban Csák Vivien, Ézsiás Fanni, Ézsiás Zsófia, Diós Letícia és Hornyák Erzsébet vettek részt. A bemutató Kökény Martin talpalásaival és ollózásaival zárult.

A második nap újszászi résztvevõi

Tóth Csenge

Csák Vivien

Indiánozás

Ézsiás Zsófia

Kökény Martin, a szepataka zsonglõr

Dombai Ádám és Kökény Martin

Ézsiás Zsófia és Kovács Brigitta

Ézsiás Zsófia a gördeszkán

Együttmûködés

Megtelt a pálya

Családi játék

Fotó: Fehér János