Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2024. : Ápr. 07. Nemzetközi csapatok a 17. German Openen. Hagen

Nemzetközi csapatok a 17. German Openen

2024. április 7. Hagen

Ugyan számos magyar csapattal találkozhattunk a German Openen, szép számmal akadtak olyan játékosok, akik a nyílt verseny adta lehetõségeket kihasználva inkább egy nemzetközi csapatban próbáltak érvényesülni.

Az európai mezõnyben is kiválóan teljesítõ Horváth Gergõ Szepetneken kezdte pályafutását, majd hosszú éveken keresztül a Nagykanizsa ZSE játékosállományát erõsítette. Jelenleg a németországi FFC Hagen játékosa, így ezen a versenyen is a németek csapatát erõsítette, ahol kiváló játékkal a 4. helyen végzett Christopher Zentarra, David Zentarra, Maximilian Duchene és Stefan Blank csapattársaként.

Kovács Brigitta Daniel Nass, Florian Krick és Thore Riepe csapatában játszott. A német FFC Hagen és Flying Feet Haspe játékosaival összhangban jól teljesített az Újszászi VVSE játékosa, a top 16 csapat közé bejutva TG Münster, majd Párizs csapatait legyõzve 13. helyen zártak. Brigi csapatban és párosban is gyorsan beilleszkedett a németek egységébe, ezáltal egy effektíven együttmûködõ csapatként kiváló mérkõzéseket tudhatnak maguk mögött.

A szederkényi lányok csapatát a magyar származású, Flying Feet Haspe egyesületet erõsítõ Kovács Patrícia tette nemzetközivé. A lányok jó hangulatú meccseken vannak túl, rengeteg közös élményt szerezve a 25. helyen zártak a bajnokságban.

Farkas Lilla