Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2021. : Júl. 3. Jó tanuló – jó sportolók köszöntése. Újszász

Jó tanuló – jó sportolók köszöntése

2021. július 3. Újszász

2021. június elsején hét lábtoll-labdázó, köztük öt cserszegtomaji – Bálint Anna, Belovári Panna, Berezvai Barbara, Gyalog Csenge, Horváth Lili –, a pusztaszeri Hegedûs Petra és az újszászi Diós Letícia kapott gratuláló levelet az Emberi Erõforrások Minisztériuma Köznevelési Stratégiai Fõosztályától:

“Örömmel értesítem, hogy az Emberi Erõforrások Minisztériuma által meghirdetett, a „Magyarország jó tanulója, jó sportolója – 2020" cím elnyerésére benyújtott pályázata a feltételeknek megfelelt, és Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter úr az Értékelõ Bizottság által felterjesztett javaslat alapján érdemesnek találta Önt az elismerésre – az elismerõ oklevelet postai úton küldjük meg.

Ebben az évben, a járványhelyzetre tekintettel, a személyes átadó ünnepséget nem tartjuk meg.”

Eredményéhez gratulálunk!

További jó tanulást és eredményes sportolást kívánunk!

Üdvözlettel:

Emberi Erõforrások Minisztériuma

Köznevelési Stratégiai Fõosztály

A díjazottak azóta postán megkapták okleveleiket és a ballagáson, vagy a tanévzárón  iskolájuk köszöntötte,  díjazta õket.

A Magyar Lábtoll-labda Szövetség büszke a jó tanulóira. Fehér János elnök az Utánpótlás Páros Országos bajnokság megnyitóján gratulált a “Magyarország jó tanulója – jó sportolója 2020” díjasoknak, és sportszerutalvánnyal jutalmazta õket.

Bakó Lili, Ézsiás Zsófia, Kovács Márton (Újszászi VVSE), Németh Barbara (Puszaszer PISZE SE) és Rabi Marcell (Dunaújváros Gárdonyi) a “Magyar Lábtoll-labda Szövetség jó tanulója – jó sportolója 2020” díjban részesültek. Õk szinte azonos tanulmányi és sporteredményeket értek el, mint a “Magyarország jó tanulója – jó sportolója” díjasok.

"Magyarország jó tanulója - jó sportolója 2020" díjasok: Diós Letícia (Újszászi VVSE), Horváth Lili, Gyalog Csenge, Bálint Anna, Belovári Panna és Berezvai Barbara (Cserszegtomaji SK)

A Magyar Lábtoll-labda Szövetség díjazottjai: Bakó Lili (Újszászi VVSE), Rabi Marcell (Dunaújváros Gárdonyi) és Németh Barbara (Pusztaszer PISZE SE)

Kovács Márton (Újszászi VVSE)

Fotó: Fehér János