Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2020. : Júl. 09. Meghívó 25. Virtuális Hungarian Open. Újszász

Virtuális Hungarian Open meghívó

2020. július 09. Újszász

Kedves Lábtoll-labdázók!

A koronavírus járvány sok szenvedést és megpróbáltatást okozott, okoz a világban. A sportéletet is megváltoztatta. Sorra maradnak el a nagy és a kisebb sportversenyek. Nem lesz olimpia, elmaradt a magyarországi rajttal tervezett Giro nemzetközi kerékpárverseny. A sportágunkban is hasonló a helyzet. Elmaradt a French Open és a jövõ évre halasztották az 1. Sicilian Opent. A jubileumi 25. Hungarian Opent nagyon szerettük volna megrendezni. Sajnos, a járványhelyzet enyhülése ellenére a folyamatos egyeztetések után, különbözõ biztonsági szabályok és óvatossági megfontolások miatt sem a tervezett júliusi idõpontban, sem augusztusra halasztva nem tudjuk a 25. Hungarian Opent megrendezni. Ha a járványnak nem lesz második hulláma, akkor október végén szeretnék Hungarian Opent rendezni.

Nekünk nagyon fontos a 25. Hungarian Open. Ezért július 19-én magyar idõ szerint 10 órai kezdettel egy virtuális Hungarian Openre hívjuk a világ lábtoll-labdázóit. Szeretnék, ha mindazok az országok, csapatok, egyesületek részt vennének a játékban, amelyek korábban már jártak Magyarországon. Természetesen új országok jelentkezését is várjuk.

A virtuális Hungarian Open feladatait, a feladatok bemutatóját mellékelten megküldöm.

Kérem, hogy július 14-ig válaszoljatok, hogy részt vesztek-e a Virtuális Hungarian Openen. Minimum egy férfi és egy nõi csapatot várunk minden országból.

Üdvözlettel:

Fehér János