Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2017. : Hírek 2017. január : Jan.17. Házibajnokság Cserszegtomajon. Cserszegtomaj

Házibajnokság Cserszegtomajon

2017. január 21. Cserszegtomaj

2017. január 21-én a cserszegtomaji lábtoll-labdázók egymás között mérhették fel erejüket és tudásukat egy házibajnokság keretében. Nevezési díjként mindenki egy tálca szendvicset vagy süteményt, illetve innivalót hozott.

Négy versenyszámban lehetett indulni az érmekért (csapat, páros, vegyes páros és egyéni). Minden helyezés meghatározott pontot jelentett a versenyzõk számára, majd ezek átlaga döntötte el a végsõ helyezéseket.

Ezen a versenyen négy újonc is (Berezvai Barbara, Kovács Liliána, Gumhert Noémi és Horváth Krisztián) szerepelt, õk mind egy-egy éremmel lettek gazdagabbak.

Gyermek kategóriában a leány csapat tagjai bizonyultak a legjobbnak. Elsõ lett Horváth Lili, második Belovári Panna, harmadik Lázár Petra és Pál Diána.

A serdülõ és ifjúsági korúak egy csoportban kerültek díjazásra. Ezt Fark Vencel nyerte meg, õt Román Zsolt követte. A dobogó harmadik fokán Sándor Barnabás és Széles László osztoztak.

Felnõtteknél a Farsang fivérek fej-fej mellett haladtak a verseny folyamán. Végül Farsang András kerekedett felül Farsang Imre felett. A dobogó harmadik fokára a nõi csapat két oszlopos tagja, Sillinger Zsanett és Udvari Boglárka állhattak.

A rossz idõ és a sok betegség ellenére így is közel harminc fõ vett részt a hazai megmérettetésen. Reméljük, jövõre ismét megszervezhetjük a házibajnokságot, és még több résztvevõt sikerül megmozgatnunk.

A versenyzés mellett megünnepeltük Belovári Panna 11. születésnapját!

A 2017-es évre mindenkinek jó felkészülést és minél fényesebb eredményeket kívánunk.

Takács Tamás és Sillinger Zsanett

A házibajnokság résztvevõi

Takács Tamás köszöntötte a résztvevõket

A legfiatalabb résztvevõ, Himmer Amina

Újoncok (Berezvai Barbara, Horváth Krisztián, Kovács Liliána és Gumhert Noémi)

Együtt ünnepeltük Belovári Panna 11. születésnapját

A gyermek kategória nyertesei

Felnõttek (Farsang Imre, Farsang András, Udvari Boglárka és Sillinger Zsanett)