Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2023. : Szep. 29. Mától Fehér János nevét viseli az újszászi sportközpont. Újszász

Mától Fehér János nevét viseli az újszászi sportközpont

2023. szeptember 29. Újszász

A Magyar Lábtoll-labda Szövetség alapítója, egykori elnöke és a lábtoll-labda sportág hazai népszerûsítõje, megalapozója Fehér János nevét viseli szeptember 29-étõl az újszászi sportközpont, amely újabb létesítménnyel, egy mûfüves futballpályával bõvült. Fehér János neve már eddig is összeforrt az újszászi tornacsarnokkal, hiszen annak átadásától, 1992 novemberétõl 2023 márciusáig volt annak vezetõje.

Az ünnepségen Pócs János országgyûlési képviselõ, Dobozi Róbert polgármester, Farkas István, az Újszászi VVSE elnöke, ifj. Fehér János, a Magyar Lábtoll-labda Szövetség elnöke és Nagy József, a Sportegyesületek Országos Szövetségének szervezetfejlesztési és képzési igazgatója méltatta Fehér János munkásságát, és beszélt a sportcsarnok településen betöltött fontos szerepérõl.

A névadó ünnepséget az Európai Diáksport Napjával kötötték össze, és az újszászi általános iskola által szervezett futballtornával, a Vörösmarty Kupával avatták fel a mûfüves pályát.

ifj. Fehér János