Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2018. : Hírek 2018. szeptember : Szept. 14. XXIII. Budapesti Nagy Sportágválasztó. Budapest

XXIII. Budapesti Nagy Sportágválasztó

2018. szeptember 14. Budapest

Nagy létszámú csapattal vett részt az Újszászi VVSE lábtoll-labda szakosztálya a XXIII. Nagy Sportágválasztó elsõ napján. Fehér János vezetésével Ágotai Ede, Berkó Sándor, Czétényi Krisztián, Galambos László, Galambos Lászlóné, Galambos Levente, Jónás Károly, Juhász Patrik, Kanalas Márió, Kenyeres Krisztián, Oláh Péter, Rab Alexander, Kovács Evelin, Kökény Martin, Kulcsár Zalán, Sebõk Roland, Varga-Nagy Bálint, Zsigmond Tamás várta és állta az elsõ nap rohamát.  Özönlöttek az iskolák csapatai. A lábtoll-labdázást, a shuttleballt és a sepaktakrawt a Szigetszentmiklósi Ádám Jenõ Általános Iskola tanulói próbálták ki elsõként. Utánuk a Dunakeszi Szent István Általános Iskola és a Kõbányai Harmat Utcai Általános Iskola tanulói érkeztek. Sok idõt töltöttek lábtoll-labdázással a Xántus János Két Tanítási Nyelvû Gimnázium és Szakgimnázium tanulói.

A lábtoll-labdázók is sok sportágat kipróbáltak. Fiú kedvence a kapura rúgás volt. Kanalas Márió 94 kilométeres sebességgel rúgta a labdát. A tollaslabdát, a gyorstollaslabdát, a mediballt és a tamburellót is sokan kipróbálták. 

Utazás a Nagy Sportágválasztóra

Bemelegítés

Özönlöttek az iskolák csapatai

Lábtoll-labda, sepak takraw és shuttleball

Az elsõ érdeklõdõk

Az újszászi csapat

Lelkes érdeklõdõk

Galambos Levente és édesanyja

Ügyes gyerekek

A Xántus János Két Tanítási Nyelvû Gimnázium tanulói

Xántusosok a pályán

Rab Alexander

Kökény Martin

Vendégcsapat

Sepak takraw

A nagy rúgás

Shuttleball

Hátrahúzás

Dekázás

Shuttleball mérkõzés

Galambos László, Galambos Levente és Galambos Lászlóné

Színpadi bemutató

Indiánozás

Galambos László a színpadon

Kovács Evelin

Galambos László és Kenyeres Krisztián

Lábtoll-labdázás nehezítéssel

Kanalas Márió

Fotó: Berkó Sándor és Fehér János