Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2021. : Júl. 7. Lábtoll-labda a Fergeteg SE edzőtáborában. Abony

Lábtoll-labda a Fergeteg SE edzõtáborában

2021. július 9. Abony

Az abonyi Fergeteg SE fõ profilja a triatlon. Náluk edz két újszászi lábtoll-labdázó is, akik a triatlont is nagyon kedvelik, az Ironmanre (3800 méter úszás, 180 kilométer kerékpározás, 42 kilométer futás) készülõ Tóth Gábor és az  olimpiai távon (1500 méter úszás, 40 kilométer kerékpározás és 10 kilométer futás) versenyzõ Farkas Lilla. Lilla is kedveli a hosszabb távokat. Az idén júniusban  Keszthelyen már a középtávot (1900 méter úszás, 90 km kerékpározás és 21 kilométer futás)  is  bevállalta, és 5 óra 39:27 alatt teljesítette.

A Fergeteg SE július 7-tõl július 9-ig tartó nyári napközis tábort szervezett, amely a Honvédelmi Sportszövetség támogatásával valósult meg. A tábor programja igen változatos és pörgõs volt. Úszó és futóedzések, kerékpártúrák, katonai akadálypálya, laser fegyveres lövészet, laser run, tájékozódási futás, Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes judo bemutatója, rókavadászat, számháború, játékos úszóversenyek szerepeltek a programban.

Július 8-án a két lábtoll-labdázó egy úszó edzés után a strand melletti játszótéren lábtoll-labda bemutatóval színesítette a tábori programot. Farkas Lilla és Tóth Gábor megmutatták sporttársaiknak a rúgásokat és a labdaérintéseket, játszottak a shuttleball-lal és a kickittel. Passzolgattak és indiánoztak a triatlonosokkal. A legügyesebbeknek, Balázs Eriknek és Pistyur Patríciának labdát ajándékoztak.

Dekázás

Játék Farkas Lillával

Játék lila labdával

Indiánozás

Rúgás lábfejjel

Rúgás belsõvel

Kickit, shuttleball és lábtoll-labda

Az amerikai lábtoll-labda, a kickit

A tajvani lábtoll-labda, a shuttleball

Fotó: Tóth Gábor