Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2010. : Hírek 2010. Május : Máj.14. VI. Nagy Sportágválasztó. Budapest

VI. Nagy Sportágválasztó

2010. május 14. Budapest

Május 14-én Szacskó József és Kézér Béla vezetésével az Újszászi Városi Vasutas Sportegyesület lábtoll-labdázói Bakos Dániel, Bata Krisztina, Csák Dávid, Kaszonyi Viktória, Köböl Áron, Molnár Lajos, Sebõk Richárd és Soltész Fatime lábtoll-labdáztak és szepatakáztak (bambuszlabdáztak) három záport is elviselve a VI. Sportágválasztó résztvevõivel. A változékony (idõnként rossz) idõjárás ellenére az elsõ napon szervezett iskolai és óvodai csoportokkal közel nyolcezren látogattak ki a Merkapt Maraton Sportközpontba és próbálták ki a jelenlévõ 92 sportágat.

Olyan ismert sportemberek, mint Dzsudzsák Balázs, Berki Krisztián, Csollány Szilveszter, Erdei Zsolt, Gergely István, Kozmann György, Kótai Mihály, Mészöly Géza, Nick Árpád, Pulai Imre, Sebestyén Júlia, Rippel Viktor, Rippel Ferenc, Vincze Ottó, Wichmann Tamás is ellátogattak a sportágválasztóra, és jelenlétükkel népszerûsítették sportágukat és a sportos életmódot.

Dzsudzsák Balázs a lábtoll-labdázást is kipróbálta, Köböl Áronnal egy mérkõzést is játszott.

Szacskó József és Hajdú B. István kommentálásával Csák Dávid, Köböl Áron és Sebõk Richárd színpadi bemutatón is megmutatta tudását.

Szacskó József és Bakos Dániel

Dzsudzsák Balázs lábtoll-labdázik

Dzsudzsák Balázs és rajongói

Köböl Áron, Szacskó József és Hajdú B. István

Sebõk Richárd, Köböl Áron és Csák Richárd

Színpadi bemutató: Elöl Köböl Áron

Bemutató színes labdákkal

Fotó: Bata Krisztina