Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2020. : Febr. 13. Lábtoll-labda az NVESZ évkönyben. Budapest

Lábtoll-labda az NVESZ évkönyben

2020. február 13. Budapest

A Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) február 13-án tartott évértékelõvel egybekötött Év Sportolója díjátadó ünnepségén Járosi Péter alelnök bemutatta az NVESZ vadonatúj évkönyvét, amely a 2017-es Világjátékok óta eltelt idõszak legfontosabb eseményeit és eredményeit foglalja össze. A szép kiállítású és tartalmas könyben bemutatkozik a NVESZ valamennyi tagszervezete, így a Magyar Lábtoll-labda Szövetség is.

A lábtoll-labdázásról a 117. oldalon olvashatunk. A mellette lévõ oldalon hat látványos akció fénykép látható a sportágról. A lábtoll-labdáról a Sportdiplomácia fejezetben a Nemzetközi Sportszervezetekben betöltött tisztségekrõl szóló részben (21. oldal) és az NVESZ Év Sportolói felsorolásánál (13-15. oldal) is olvashatunk.

A valamennyi tagszervezet fotóiból összeállított nyitó puzzle-on Vachal Krisztina, a záró oldalon Tóth Gábor talpalása látható.

A Magyarországon mûködõ diplomáciai testületeknek is eljuttatott magyar és angol nyelvû nemzetközi versenynaptárban a lábtoll-labdázás a július 18-21. között megrendezendõ 25. Hungarian Opennel és Csák Vivien fotójával szerepel.

Részletek a könyvbõl és naptárból (pdf)