Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2014. : Hírek 2014. június : Jún.20. Lábtoll-labdázók díjazása a tanévzáron. Újszász

Lábtoll-labdázók díjazása a tanévzáron

2014. június 20. Újszász

Június 20-án tartotta tanévzáróját az újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskola, amelyen Szutorisz-Szügyi Csongor tankerületi igazgató adta át a díszokleveleket a „Magyarország jó tanulója – jó sportolója 2013” díjasoknak, Ézsiás Fanni, Farkas Lilla, Molnár Gergõ, Vachal Krisztina lábtoll-labdázóknak és Pomázi Bálint evezõsnek. Az iskola szép könyvvel díjazta a kitüntetetteket.

Az ünnepség során még sok lábtoll-labdázó kapott jutalomkönyvet jó tanulmányi eredményéért, kitûnõ bizonyítványáért, többek között Farkas Lilla nyolc éven át tartó kitûnõségéért.

Kiváló, sokoldalú sportteljesítményükért három, az iskolától búcsúzó tanuló kapott serleget.

Farkas Lilla

Kimagasló tanulmányi eredményéért, kétszeres Magyarország jó tanulója – jó sportolója díjáért, a mezei futásban, a lábtoll-labdázásban és a labdarúgásban elért kiváló eredményeiért.

Kanálos Róbert

Több sportágban – a lábtoll-labdázásban, a labdarúgásban, a tollaslabdázásban és a mezei futásban – elért kiváló eredményeiért.

Kanalas Renátó

Több sportágban – a lábtoll-labdázásban, a labdarúgásban, a tollaslabdázásban és a mezei futásban – elért kiváló eredményeiért.

Tanévzáró

Gyerekek és szülõk ünneplõben

Ünnepi mûsor

ünneplõk a fák alatt

Itt a vakáció

Bogárné Simon Klára iskola igazgató

Szutorisz-Szügyi Csongor tankerületi igazgató adta át a Magyarország jó tanulója - jó sportolója  2013" díjakat. Elsõként Vachal Krisztinának

Ézsiás Fanni

Farkas Lilla

Molnár Gergõ

A Vörösmarty Mihály Általános Iskola " Magyarország jó tanulója - jó sportolója  2013" díjasai : Pomázi Bálint, Molnár Gergõ, Farkas Lilla, Ézsiás Fanni és Vachal Krisztina

A díjazottak szülei

Ézsiás Zsófia és Molnár Dániel a kitûnõk között

Nyolc éven át kitûnõk voltak

Farkas Lilla és Fehér János

A tanév legjobb sportolói: Kanálos Róbert, Farkas Lilla, Kanalas Renátó és edzõjük, Fehér János

Fotó: Farkas Nándor és Fehér János