Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2011. : Hírek 2011. Április : Ápr.5. Irány a mozgás, az izgalom, az egészség. Eger

Irány a mozgás, az izgalom, az egészség. Rekreáció mindenkinek!

2011. április 5. Eger

Április 5-én kedden több sportágat: látoll-labdát, amerikai focit és floorballt próbálhattak ki Egerben az Eszterházy Károly Fõiskola és a Közép-Kelet Európai Rekreációs Társaság rendezvényére ellátogatók.

Az eseményre az Egerben tanuló lábtoll-labdázók is meghívást kaptak. Egy rövid lábtoll-labda bemutató megtartására kért fel bennünket dr. Bíró Melinda tanszékvezetõ fõiskolai docens, aki Menyhárt Zsófia révén figyelt fel a lábtollra, és ajánlotta fel támogatását az edzések megvalósításában. A bemutatót négyen tartottuk: Menyhárt Anna és Menyhárt Zsófia (Jánoshida SE), Kovács Zoltán és Kurdi Gábor (Újszászi VVSE). A közönség túlnyomó része testnevelés szakos hallgató volt, akik aktívan rugdalták a labdát, miután a bemutató végén erre lehetõségük volt. Többen kértek labdát, és ígérték, hogy edzésre is járnának, ha lesz rá lehetõség. A floorball és az amerikai futball vonzása ellenére is elég nagy létszámmal jöttek játszani a fiatalok, és ez reménykeltõ a sportág jövõbeni egri meghonosodására és elterjedésére.

Kurdi Gábor

A sportcsarnokban

A közönség egy része

Kovács Zoltán a testnevelés szakos hallgatók között

A bemutató résztvevõi: Kovács Zoltán, Kurdi Gábor, Menyhárt Anna és Menyhárt Zsófia

Menyhárt Anna a labdával

Sokan játszottak

Játék közben

Fotó: Fotó: Kurdi Gábor és Péter Attila