Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2015. : Hírek 2015. június : Jún.8. Évzáró fagyizás. Újszász

Évzáró fagyizás

2015. június 8. Újszász

Június 8-án tartották hagyományos évzáró fagyizásukat az újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskola lábtoll-labdázói. Az iskola második emeleti aulájában rendezett ünnepségen Fehér János köszöntötte a népes gyereksereget és a tanév során felkészülésüket és versenyzésüket segítõ Bogárné Simon Klára iskola igazgatót, Bakó Jánosné és Tóth Gábor tanárokat, majd értékelte a zánkai diákolimpia eredményeit. Ebben az évben a Vörösmartysok voltak a legeredményesebbek. A diákolimpiák 15 éves történetének legkiemelkedõbb eredményét érték el. Mind a nyolc versenyszámban az Újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskola tanulói nyerték a diákolimpiát. A nyolc arany mellé hat ezüstöt és három bronzérmet is begyûjtöttek. A jók között is legjobbak voltak az egyéniben és a csapatban egyaránt bajnoki címet nyert versenyzõk: Ézsiás Zsófia, Molnár Dániel, Ézsiás Fanni és Suki József.

Az értékelés után a korcsoportok legjobbjai serlegeket kaptak.

III. korcsoport: Ézsiás Zsófia és Molnár Dániel

IV. korcsoport: Ézsiás Fanni és Suki József

Volt Vörösmartysként meghívást kaptak a magasabb korcsoportok versenyzõi is, akik közül a legjobbak szintén serlegeket kaptak kiváló teljesítményükért.

V. korcsoport: Hornyák Erzsébet és Kanalas Renátó

VI. korcsoport: Fehér Valéria és Bérczes Róbert

VII. korcsoport: Kaszonyi Viktória és Ráski Lajos

A díjátadás után Bogárné Simon Klára gratulált a jó eredményekhez. Külön kiemelte a Magyarország jó tanulója – jó sportolója díjasok – Dániel Márk, Ézsiás Fanni, Ézsiás Zsófia, Farkas Lilla, Molnár Dániel, Molnár Gergõ, Vachal Krisztina – teljesítményét.

Befejezésül a nagyon várt fagyizás következett: két lábtoll-labdás szülõ – Bakóné Tánczos Krisztina és Lakatos Andrea – közremûködésével 15 kg fagylaltot és 80 db tölcsért fogyasztott el a vakációra készülõ vidám társaság.

Serlegek a legjobbaknak

Az évzáró résztvevõi

Ézsiás Zsófia

Molnár Dániel

Vachal Krisztina

Suki József

Kanalas Renátó

Bérczes Róbert

Kaszonyi Viktória

Fehér János adta át a serlegeket

Ráski Lajos

Bogárné Simon Klára iskola igazgató gratulált a jó eredményekhez

Bogárné Simon Klára és tanítványai

Bakóné Tánczos Krisztina és Lakatos Andrea 15 kg fagylaltot osztott ki a gyerekeknek

Fagyizás

A díjazottak: Ézsiás Zsófia, Kanalas Renátó, Vachal Krisztina, Kaszonyi Viktória, Molnár Dániel, Bérczes Róbert, Ráski Lajos és Suki József

Fotó: Fehér János és Tóth Gábor