Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2019. : Feb. 02. Lábtoll-labdázók vacsorája. Keszthely

Lábtoll-labdázók vacsorája

2019. február 1. Keszthely

A cserszegtomaji lábtoll-labdázók február 1-jén Keszthelyen – Varga Zoltánnak köszönhetõen – egy vacsorán vehettek részt, ahol értékelték a tavalyi eredményeket és kiosztották az év játékosai díjakat.

Az év során a tervezett versenyek nagy részére sikerült eljutnunk, szám szerint 22-re, ahonnan rengeteg jó eredménnyel térhettünk haza. Legeredményesebbek a gyermek korcsoportos lányok voltak. Közülük Horváth Lili idéntõl serdülõ korcsoportos lett. Az õ csapatában Belovári Panna gyermek korcsoportúként fog versenyezni. Belovári Panna lett a Magyar Lábtoll-labda Szövetség legjobb gyermek leány játékosa, mellyel egyidejûleg a házi pontversenyt is õ nyerte. Panna 329 pontot gyûjtött össze edzéslátogatásával és a versenyeken elért eredményeivel.

A gyermek fiúknál Román Sándor lett a legeredményesebb, a serdülõknél Lázár Petra és Sándor Barnabás. Az ifjúsági korosztályban Gyalog Csenge és Koszorús Sámuel vehették át a kupát.

Felnõtteknél két kanizsai kölcsönjátékossal a lányok a bajnokságot a 2. helyen zárták. Mindössze egy verseny döntött a bajnoki címrõl. A nemzetközi versenyen a Balogh Eszter, Gyalog Csenge, Silinger Zsanett és Udvari Boglárka összeállítású csapat a harmadik helyen végzet. Kunics Rékát sérülésébõl várjuk vissza a csapatba, illetve Balogh Eszter letöltött gyakorlati ideje után csatlakozik a csapathoz. A minden versenyszámban induló Udvari Boglárka lett a legjobb a nõk mezõnyében.

Felnõtt férfi korosztályban szoros verseny döntött, szinte fej-fej mellett haladtak a fiúk. Akinek sikerült felülkerekedni egy hajszállal a többieken, az Farsang Imre volt.

A szakosztálynál köszönthetünk egy olyan játékost, aki mind segítségével, mind edzésre járásával, és elsõ szenior versenyén elért eredménye alapján kiérdemelte az év újonca díjat. Õ nem más, mint Berezvai Tamás.

Emellett nagyon nagy segítséget kaptunk az iskolai igazgatónõjétõl. Juhászné Gyutai Anikónak köszönjük, hogy lehetõséget biztosított a kicsik és a nagyok edzéséhez.

A segítségünk nagy részét az önkormányzattól kaptuk. Szeretnénk megköszönni Bartha Gábor polgármesternek, Szeles András alpolgármesternek a segítséget.

Sok versenyre az önkormányzatnak, és Hauser Rezsõnek köszönhetõen jutottunk el. Köszönjük Rezsõ segítségét is.

A következõ évben 26 versenyre szeretnénk eljutni, melyek között szerepel a magyar nemzetközi bajnokság, a német és a francia is. Reméljük, a 2019-es év is hasonló szép eredményekket fog hozni az egyesület számára.

Minden cserszegtomaji színekben versenyzõ gyermeknek és felnõttnek egyaránt nagyon sikeres évet kívánok.

Sillinger Zsanett

A vacsora résztvevõi

Takács Tamás értékelte az elmúlt évet

Belovári Panna, a legeredményesebb gyermek leány játékos

Román Sándor, a legjobb gyermek fiú játékos Takács Tamástól vette át a serleget

Lázár Petra

Sándor Barnabás, a legjobb serdülõ

Gyalog Csenge

Udvari Boglárka

Farsang Imre és a díjátadó, Takács Tamás