Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2016. : Hírek 2016. június : Máj.26. ÚVVSE küldöttgyűlés. Újszász

ÚVVSE küldöttgyûlés

2016.05.26. Újszász

Május 26-án a Szász Vendégházban tartotta a 2015. évet lezáró és értékelõ küldöttgyûlését az Újszászi Városi Vasutas Sportegyesület. Bálint Ferenc elnök beszámolója után a szakosztályok vezetõi terjesztették elõ a 2015. évi tevékenységükrõl szóló beszámolókat.

A labdarúgók részérõl Szilvási Ferenc, a sakkozók részérõl Varga László, a lábtoll-labdázók és a duatlonozók-triatlonozók részérõl Fehér János, az asztaliteniszezõk részérõl Kovács Szilárd ismertette sportága eredményeit. A labdarúgó beszámoló elõtt a küldöttgyûlés résztvevõi egyperces néma felállással emlékeztek meg az egyesület két közelmúltban elhunyt tagjáról: id. Földi Jánosról és Varga Ferencrõl.

A szakmai beszámolók után Molnár Péter polgármester gratulált az eredményekhez. „Nagyon jó, hogy sikeres sportolóink mindenhová elviszik Újszász nevét. Legyen mindenki büszke az eredményekre és arra, hogy az Újszászi VVSE színeiben sportol. A város büszke sportolói eredményeire. A sportolók minden körülmények között viselkedjenek sportemberhez méltóan. Az önkormányzat igyekszik elõteremteni a sportolás anyagi feltételeit.”- mondta.

Az egyesület 2015. évi gazdálkodásáról, mérleg adatairól, közhasznúsági jelentésérõl Kasza Józsefné gazdasági vezetõ terjesztette elõ jelentését, amelyhez Zsigmond Tamás, az Ellenõrzõ Bizottság elnöke csatolta írásos véleményét. A küldöttgyûlés a Ptk. elõírásainak megfelelõen módosította alapszabályát, valamint megerõsítette, ill. kiegészítette testületeit. Elnök: Bálint Ferenc, ügyvezetõ elnök: Fehér János, elnökségi tagok: Farkas István, Kovács Ferenc, Kovács Szilárd, Molnár Péter és Varga László. Az Ellenõrzõ Bizottság elnöke: Zsigmond Tamás, tagjai: Bakóné Tánczos Krisztina és Nagy Zoltánné.

A beszámolók és az alapszabály elfogadása után Molnár Péter polgármester és Bálint Ferenc egyesületi elnök sportolókat és sportvezetõket jutalmazott. A jutalmazottak:

Asztalitenisz: Kovács Szilárd, Schmidt Gábor

Duatlon-triatlon: Farkas Lilla

Labdarúgás: Antal Elemér, Fekete Tamás, Gazdag Gyula, Gergi Róbert, Konka Tamás

Lábtoll-labda: Becskereki Sándor, Ézsiás Fanni, Herczeg Gábor, Kanalas Renátó, Kézér Zsolt, Molnár Gergõ, Tóth Gábor

Sakk: Gulyás Zoltán, id. Kaló István, Pásztor Attila, Simonyi Zoltán, Varga László

A küldöttgyûlés jó hangulatú vacsorával fejezõdött be.

Lábtoll-labdázók az Újszászi VVSE küldöttgyûlésén

Lábtoll-labdázók az Újszászi VVSE küldöttgyûlésén

A lábtoll-labdázók asztala

Herczeg Gábor jutalmat kapott Molnár Péter polgármestertõl

A jutalmazott Tóth Gábor

Az ifjúsági bajnok Kanalas Renátó

Molnár Gergõ

Farkas Lilla

Fotó: Fehér János