Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2010. : Hungarian Open 2010. : Aug.16. Nemzetközi showműsor. Újszász

Nemzetközi showmûsor

2010. augusztus 16. Újszász

A Hungarian Opennek régóta kellemes és szórakoztató színfoltja a nemzetközi show mûsor, amelyen a versenyzõk a mûsorszámaikkal magukat és társaikat szórakoztatják.

Az idei mûsor a Newton a lovon együttes számaival kezdõdött. Az együttesben két lábtoll-labdázó – a basszusgitáros Béki Tamás és a dobos Berkó Sándor – is játszott.

Utána az újszászi tánccsoportok következtek: a Nosza Mami, a Fire Dance és a Senorák. Közben Orbán Tibor az Ábrahámnak negyven fia van címû gyakorlattal alaposan megmozgatta a közönséget. A táncok után ismét Orbán Tibor következett. Nagy átéléssel Luis Amstrong slágerét, a What a Wonderful World-ot énekelte. Az elsõ külföldi fellépõk az angolok voltak. Bolgár és német segítõikkel együtt nagy sikert arattak. Különösen az YMCA dal tetszett a közönségnek. Utánuk a lengyel lányok táncoltak. Mûsorukat megtekintette az Újszászon vendégeskedõ Staniszlav Rokosz is, Debica polgármestere. A szlovákiaiak táncában showmanként ismerhettük meg Tomori Tamást, akiért odavoltak a nõk. Az osztrák csapat elõször a nyelvtudás hiányán humorizáltak, majd Manuel Lang gitározott mesterien. A franciák egy rémtörténettel léptek fel, amelynek végén a WC-papírba csomagolt rém – Dany Doan – megkergette társait. A magyar blokkban Bogár László és Nózsi Péter beat box-szal, Tóth Gergõ gitárjátékával, a szepetnekiek lakodalmassal szórakoztatták a közönséget. A cserszegtomaji Farsang fivérek jól asszisztáltak Németh Balázs virtuóz gitárjátékához, aki aztán Orbán Tiborral régi Omega slágereket – Ha én szél lehetnék, Petróleumlámpa – is elõadott. A nemzetközi ördögbot trióban Oliver Rocques (Franciaország), Kanálos Róbert (Magyarország) és Nagy István (Szerbia) tekergette ördöngõsen a botokat. Michael Nölle (Németország) gitárjátéka most is lenyûgözte a hallgatóságot. A királyhalmiak táncegyveleggel szerepeltek, amelyben a közönség is limbó hintózott, a végén pedig az egész terem kólózott. A befejezés Orbán Tiboré volt. Elõször a Tán a macska, tán a macska dalocskával mozgatta meg ismét a társaságot, majd egy tapsos játékkal zárta az estét.

Newton a lovon együttes

Béki Tamás

Orbán Tibor: Ábrahámnak negyven fia van

Mozog a közönség

Vidáman

Magyarok és lengyelek együtt

A németeknek is tetszik

A királyhelmeciek

Nosza mami

Átváltozás után

Fire Dance

Orbán Tibor: What a Wonderful World

Apáca show 1.

Apáca show 2.

Apáca show 3.

Angol, bolgár és német koprodukció

YMCA, YMCA!

Lengyel lányok

A királyhelmeciek mûsora: Középen Tomori Tamás

Sikeres produkció

NSG Ausztria

Manuel Lang (Ausztria)

A Plumfoot Paris mûsora

Megérkezett Dany Doan, a rém

A rém a közönség között

Bogár László és Nózsi Péter

Szepetneki lakodalmas

A Farsang fivérek és Német Balázs (Cserszegtomaj)

Nemzetközi ördögbot trió: Oliver Rocques (Franciaország), Kanálos Róbert (Magyarország) és Nagy István (Szerbia)

Michael Nölle (Hagen, Németország)

Királyhalmi tánc egyveleg

Ketchup

Limbó hintó

Fotó: Fehér Judit