Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2010. : Hírek 2010. Március : Már.10. Lábtoll-labdázók „A megye jó tanulója-jó sportolója” díjasok között. Szolnok

Lábtoll-labdázók „A megye jó tanulója-jó sportolója” díjasok között

2010. március 10. Szolnok

Március 10-én Szolnokon a megyeháza dísztermében adták át a „A megye legjobb sportolója” és a „A megye jó tanulója-jó sportolója” díjakat”.

A díjátadás elõtt Darázs Rózsa és Huszár Erika, a vancouveri XXI. Téli Olimpián ötödik helyezett rövidpályás gyorskorcsolya váltó tagjai tartottak vetítettképes élménybeszámolót.

A megye legjobb sportolóinak Kiss János, a Megyei Közgyûlés alelnöke és Rentzné dr. Bezdán Edit fõjegyzõ adta át a szép díjakat.

A „Jász-Nagykun-Szolnok Megye Jó tanulója-Jó sportolója” kitüntetõ címeket Kántor István, a Diáksportért Közalapítvány elnöke adta át a tanulásban és a sportban egyaránt kimagasló teljesítményt nyújtó fiataloknak. Az Újszászi VVSE lábtoll-labdázói közül Szabó Nóra (Varga Katalin Gimnázium Szolnok), Vágó Henriett (Gimnázium és Mûszaki Szakközépiskola Újszász) és Gulyás Adrienn (Vörösmarty Mihály Általános Iskola Újszász) érdemelte ki a rangos elismerést.

Az ünnepség elõtt

Kezdõdik az ünnepség

Darázs Rózsa és Huszár Erika olimpiai 5. helyezett korcsolyázók

Gulyás Adrienn veszi át a díjat Kántor Istvántól

Vágó Henriett veszi át a díjat Kántor Istvántól

Szabó Nóra veszi át a díjat Kántor Istvántól

Jó tanulók - jó sportolók: Szabó Nóra, Vágó Henriett és Gulyás Adrienn

Fotó: Csabai István (Új Néplap) és Fehér János