Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2012. : Hírek 2012. december : Dec.2. Lábtoll-labda bemutató a Szárcsa hotelben. Székesfehérvár

Lábtoll-labda bemutató a Szárcsa hotelben

2012. december 2. Székesfehérvár

Ritter Andor, a székesfehérvári Szárcsa Hotel alapítója, létrehozója a Népszabadság 2012. március 7-i számában olvasott a lábtoll-labdázásról. A játék felkeltette az érdeklõdését. Áprilisban Újszászon egy versenyt is megtekintett. A hotel mellett szabadtéri pályát épített, amelyen májusban a legjobb újszászi ifjúsági játékosok tartottak bemutatót és játszottak a sportág iránt érdeklõdõkkel.

A decemberi ünnepekre készülõ, különlegesen feldíszített, ünnepi hangulatú hotelbe Fehér János fõtitkár kapott meghívást, aki advent elsõ vasárnapján a szálloda tornatermében tartott lábtoll-labda bemutatót, abban a teremben, ahol a légtorna órákon antigravity-légtorna jóga, trapéz, légi kendõ és karika, a cirkuszi órákon pedig zsonglõr, drótkötél, egykerekû, görgõ, gólyaláb, akrobatika és rúdtánc oktatást tart Ritter Emõke.

Fehér János rövid szabály- és sportágismertetõje után – a viszonylag szûk terem ellenére – a jelenlévõ gyerekek és felnõttek lelkesen rúgták a labdát, próbálgatták a különbözõ rúgásokat.

A Szárcsa Hotel étterme

Mi szem szájnak ingere

A Szárcsa Hotel szobái

Fenn a levegõben

Légikendõ

A Szárcsa Hotel uszodája

A legfiatalabb érdeklõdõ

Dekázás

Dekázás belsõvel

Dekázás tükörben

A székesfehérvári lábtoll-labdázók egy csoportja

Fotó: Fehér János, szarcsa.hu