Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2024. : Már. 01. Lábtoll-labda bemutató Jászkiséren. Jászkisér

Lábtoll-labda bemutató Jászkiséren

2024. március 1. Jászkisér

Földi Ferenc intézményvezetõ invitálására lábtoll-labda bemutatót tartott nyolc újszászi játékos Jászkiséren a Csete Balázs Általános Iskolában március elsõ napján. A két foglalkozáson az iskola felsõ tagozatos diákjai vettek részt, akik a látványos bemutató után lelkesen vetették bele magukat a játékba. De nem csak a gyerekek voltak aktívak, hanem az intézmény két férfi testnevelõ tanára is, akik a szünetben Dániel Petra és Sörös László részvételével majdnem lejátszották az elsõ jászkiséri páros meccset az iskola arénájában. A mérkõzés egy-egy nyert szett után félbe maradt, mert megkezdõdött az ötödikeseknek a testnevelés órája, akik egész órán a lábtoll-labda érintési formáit gyakorolták.

A házigazdák szíves megvendégelése után bepillantást nyerhettünk az intézmény különbözõ létesítményeibe is, mint például az uszodába és a fedett mûfüves pályára, ahol utóbbinál az újszászi fiatalok focizhattak és röplabdázhattak.

Az eseménydús délelõtt után ígéretet kaptunk a helyi testnevelõ tanároktól, hogy április 24-én, az Újszászon megrendezésre kerülõ II – IV. korcsoportos lábtoll-labda megyei diákolimpián a Csete Balázs Általános Iskola diákjai is ott lesznek.

A bemutatón részt vevõ újszászi játékosok voltak: Dániel Patrik, Dániel Petra, Breszkó Dominik, Kanalas Renátó, Kanálos Péter, Nagy Leila, Rab Bence, Sörös László.

Tóth Gábor

Dániel Patrik, Kanalas Renátó, Sörös László, Kanálos Péter, Dániel Petra, Rab Bence, Breszkó Dominik

Sörös László mutatta be a labdaérintéseket

Játék párban

Kétlabdás játék

Játék hálónál

Sokan kipróbálták a lábtoll-labdát

Játékban a testnevelõ tanárok

Sörös László

Dániel Petra

Sörös László ollózása

A felnõttek is élvezték a játékot

Zsonglõr bemutató Kanálos Péter és Sörös László fõszereplésével

Breszkó Dominik és Rab Bence is sokat játszott az érdeklõdõkkel

Lábtoll-labdázás a testnevelés órán

Röplabdázás