Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2022. : Jún. 03. Bemutató a Menyecske utcában. Budapest

Bemutató a Menyecske utcában

2022. június 3. Budapest

Június 3-án a Magyar Lábtoll-labda Szövetség és a Magyar Diáksport Szövetség együttmûködésében “A teljeskörû egészségfejlesztés, a lelki egészség elõmozdítását és a függõségek visszaszorítását célzó iskolai programok" keretében Fehér János és Farkas Lilla vezetésével az Újszászi VVSE-ben edzõ diákolimpiai bajnokok és érmesek – Bubori Hajnalka, Dániel Patrik, Dániel Petra, Diós Letícia, Sebõk Roland, Tóth Ákos – tartottak interaktív lábtoll-labda bemutatót Budapesten, a Menyecske utcai Kossuth Lajos Gyermekotthoni Központban és Általános Iskolában.

 A két órás foglalkozáson rövid sportágtörténet és játékszabály ismertetés után Farkas Lilla és Sebõk Roland bemutatta a különbözõ rúgásokat, labdaérintéseket, majd a többiek közremûködésével a különbözõ játékfomákat. A Menyecske utcai gyerekek eleinte nem lelkesedtek a lábtoll-labdázásért. Inkább fociztak volna. Aztán fokozatosan belelendültek a lábtoll-labdázásba, köszönhetõen a türelmes és segítõkész újszásziaknak, kiemelten Sebõk Rolandnak, aki Rokkant Roland néven Tiktok-sztár és a nagy lelkesedéssel játszó, tanítványai játékát is segítõ tanáruknak, Czibulka Andrásnak. A befejezõ csapatjátékban már teljes egyetértésben együtt játszottak a piros mezes újszásziak és a fekete mezes Menyecske utcaiak.

A bemutató újszászi csapat: Bubori Hajnalka, Diós Letícia, Farkas Lilla, Sebõk Roland, Dániel Petra, Dániel Márk és Tóth Ákos

Farkas Lilla mutatta be a rúgásokat

Sebõk Roland zsonglõrködött

Dániel Petra és Diós Letícia páros játéka

Csapatjáték

Sebõk Roland és a helyiek

Sebõk Roland Tiktok-sztár egy ügyes fiúval passzolgatott

Czibulka András és tanítványai

Rúgás belsõvel

Játék háló felett

Vegyes csapatok

Új sportág a fal lábtoll-labda

Mozgalmas mérkõzés

A lányok is kedvet kaptak a lábtoll-labdázáshoz