Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2021. : Már. 19. Vachal Krisztina a Tündérszépek szépségversenyen. Szolnok

Vachal Krisztina a Tündérszépek szépségversenyen

2021. március 2. Szolnok

Vachal Krisztina válogatott lábtoll-labdázó, világbajnoki bronzérmes, 2019-ben az év legjobb felnõtt és ifjúsági versenyzõje benevezett a Tündérszépek szépségversenybe.

“A Tündérszépek 2021 megyei szinten induló, majd regionális fordulókon keresztül országos fizikai döntõig haladó szépségverseny. Célunk egy olyan színvonalas szépségverseny, ahol a hétköznapi lányok is esélyt kaphatnak a nyerésre.

A megyei és regionális fordulók az online térben zajlanak, amelyek tétje a következõ fordulóba való továbbjutás. Ezeket követi két közönségszavazás, majd az Országos döntõ.

Tündérszépek országos szépségversenyünk elsõ, megyei fordulójában február 15-tõl kezdõdõen 30 napon át minden nap új hölgyet mutatunk be. Közülük hárman a szakmai zsûri döntése alapján léphetnek tovább a regionális fordulóba. A közönség értékelései alapján a legmagasabb értékelést kapott – de a szakmai zsûri által nem kiválasztott – egy hölgy továbbjut a Központi közönségszavazásra, ahol a pályázó versenybe száll az országos döntõbe jutásért. Értékelést leadni regisztráció és/vagy bejelentkezés után, egy szépségre 24 órán belül egyszer lehet.

Az értékelést leadó olvasóink azonban nem csak kedvencüket juttathatják tovább, hanem maguk is nyerhetnek, amennyiben részt kívánnak venni nyereményjátékunkon (melynek részletei a

https://tunderszepek.hu/wp-content/uploads/2021/02/Tunderszepek-kozonsegszavazas-jatekszabalyzat-20210215.pdf linken olvashatókolvashatók). Az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes idõtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni, az értékelések leadói közötti elsõ ajándéksorsolás pedig március 23-án lesz.”

Krisztináról az Új Néplapban és a szoljon.hu hírportálon az alábbiak jelentek meg.

Vachal Krisztina

Újszász

Vachal Krisztina vagyok, tizennyolc éves. Tavaly érettségiztem, és szeretnék egyetemre jelentkezni. Céltudatosnak és kitartónak tartom magam. Egyik fõ hobbim a lábtoll-labda, amit már nyolc éve profi szinten ûzök, hongkongi és franciaországi világbajnokságokon is részt vettem már. Mindig is érdekelt a szépségversenyek világa, végre ki szeretném próbálni magam ezen a téren is, így jelentkeztem a Tündérszépek közé. Imádok sminkelni, fõzni és új dolgokat megismerni.

Krisztina 160 centiméter magas, csillagjegye skorpió. Kedvenc étele a gyros, kedvenc itala a multivitamin. Kedvenc zenéje Cardi B – Bodak Yellow címû dala, kedvenc parfümje pedig egy Zara illat.

szoljon.hu 2021.03.02.

Vachal Krisztina a 2019. évi világbajnokságon (Fotó: Facebook)

(Fotó: szoljon.hu)