Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2021. : Dec. 15. Lábtoll-labdázás a legjobb szolnoki sportolók díjátadóján. Szolnok

Lábtoll-labdázás a legjobb szolnoki sportolók díjátadóján

2021. december 15. Szolnok

December 15-én délután a B. Nagy Pál sportcsarnokban tartotta hagyományos évzáró díjátadó ünnepségét a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola, amelyen a szervezõk a sportoló fiatalokat, az edzõiket, valamint a szakosztályok vezetõit látták vendégül.

Rózsa József, a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. ügyvezetõ igazgatója köszöntötte megjelenteket. Köztük azt a 158 sportolót és 38 edzõt, akik egész éves teljesítményükért elismerésben részesültek. Beszédében kiemelte, hogy jelenleg 1313 fõ a sportiskola létszáma. Büszkén jelentette be, hogy a 2021-es évben 36 magyar bajnoki címet szereztek sportolóik, 171-en értek el országos helyezést, valamint 35 nemzeti válogatott kerettagot is magáénak tudhat a sportmûhely.

Megtisztelte jelenlétével a díjátadó ünnepséget Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere is, aki lelkesítõ, motiváló beszédet mondott az egybegyûlteknek. A sport és a tanulás fontosságára, a sport utáni civil élet megalapozására hívta fel a figyelmet.

A díjátadás közben ünnepi mûsor szórakoztatta a jelenlévõket. Az atléták és a cselgáncsozók díjátadása után az Újszászi VVSE lábtoll-labdázói – az utánpótlás két tehetsége: Dániel Petra és Kanalas Renátó, valamint a felnõttek legjobbjai: Farkas Lilla, Herczeg Gábor és Tóth Gábor – a lábtoll-labdázás zsonglõr elemekkel nehezített rúgásaiból és labdaérintéséibõl álló zenés bemutatójukkal szerepeltek. Látványos mûsoruk nagy tapsot kapott.

Forrás: szoljon.hu

Bemelegítés a vívóteremben

Tóth Gábor és Herczeg Gábor. Próba két labdával

Együtt a csapat

Farkas Lilla, Dániel Petra és Kanalas Renátó

Az ünnepség résztvevõi

Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere

A lábtoll-labda bemutató következik

Kanalas Renátó bejövetele

A bemutató kezdete

Dániel Petra és Kanalas Renátó kezdte a bemutatót

Tóth Gábor, Farkas Lilla és Herczeg Gábor dekázása

Játék párban

Passzolgatás guggolással nehezítve

Játék háló felett

A díjazottak egy csoportja. A kerekesszékben Pulai Erika parakajakos, korábbi lábtoll-labdázó

Fotó: Fehér János