Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2018. : Hírek 2018. február : Jan. 15. Lábtoll-labdázás az Érdi Móra Ferenc Általános Iskolában. Érd

Lábtoll-labdázás az Érdi Móra Ferenc Általános Iskolában

2018. február 15. Érd

Az Érdi Móra Ferenc Általános Iskolában – amely sajátos nevelési igényû (SNI) gyermekek nevelését és oktatását végzi – 2017 decemberében a Magyar Lábtoll-labda Szövetségtõl kapott lábtoll-labdák és a lábtoll-labdázáshoz kapcsolódó eredményes magyarországi szereplésrõl szóló videó bemutatását követõen elsõként iskolánk tehetséges 7. osztályos tanulóival ismertettük meg a játék szabályait és technikáját. Büszkeséggel tölt el minket, hogy a 2017. évben világbajnokságon, mint a legerõsebb európai csapat, Magyarország a világ nemzeteinek pontversenyében negyedik helyezést ért el. A jó eredmény ismerete nagymértékben hozzájárult tanulóink kitartó gyakorlásához.

A lábtoll-labdázásra testnevelési órák keretében az iskolánk tornatermében kerül sor, amely méreteinél fogva ugyan nem a ideális a gyakorláshoz, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél több tanulót megragadjon a sportág szeretete. Ennek érdekében tervezzük, hogy a játékban gyakorlott 7. osztály lábtoll-labda bemutatót tart az iskolánk többi tanulója számára. Ezzel kívánjuk elõsegíteni, hogy a tanulóink testközelbõl is megismerhessék ezt a kiváló sportágat. Tervezzük továbbá, hogy az iskolánkhoz közel esõ versenyhelyszínekre a sportág iránt érdeklõdõ tanulókat elvisszük.

Az Érdi Móra Ferenc Általános Iskola nevében ezúton is szeretnénk a Magyar Lábtoll-labda Szövetségnek megköszönni támogatását, amivel lehetõséget biztosítottak tanulóinknak, hogy megismerhessék ezt a remek játékot.

Sátori Boglárka
intézményvezetõ

Kezdetek párban

Pedig a videón olyan könnyûnek látszott

Térddel

Felkészülni!

Vigyázz!

Kész!

Tûz!

Belsõvel

Sarokkal, talppal