Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2010. : Hungarian Open 2010. : Aug.5. Hungarian Open szervezőbizottsági ülés. Újszász

Hungarian Open szervezõbizottsági ülés

2010. augusztus 5. Újszász

Augusztus 5-én az újszászi mûvelõdési házban Fehér János vezetésével ülésezett a 15. Hungarian Open szervezõbizottsága. Az ülés elején a reszort felelõsök beszámoltak az elõzõ ülés óta elvégzett munkájukról, majd a Nyílt Nemzetközi Bajnokság kezdéséig még elvégzendõ feladatok egyeztetése történt. Az elõkészületek jól haladnak. A szállás biztosítása okoz némi gondot, mert a középiskola felújítása miatt a máskor a kollégiumban lakó közel hatvan személyt más szálláshelyeken kell elhelyezni. Az általános iskolában megkezdõdött a szükség szálláshelyek kialakítása, magánházaknál és a környékbeli panziókban is lesznek versenyzõk elszállásolva.

A szervezõbizottság véglegesítette a 15. Hungarian Open programját.

Fehér János ismertette a beérkezett nevezéseket, amely szerint kilenc ország – Anglia, Ausztria, Bulgária, Franciaország, Lengyelország, Magyarország, Németország, Szerbia és Szlovákia – több mint kétszáz versenyzõje lép majd pályára a négynapos versenyen. A külföldiek közül legnagyobb létszámú csapattal Németország érkezik, bolgár versenyzõk pedig elsõ alkalommal indulnak a Magyar Nemzetközi Bajnokságon.

Magyarországot a Borjád SE, a Cserszegtomaj SK, a Jánoshida SE, a Kisnána KSK, a Nagykanizsa ZSE, Pusztaszer, a Szepetnek SE és az Újszászi VVSE versenyzõi képviselik. Legnagyobb létszámmal – több mint nyolcvan fõvel – az Újszászi VVSE nevezett a versenyre.

A versenyen magyar gyõzelmek várhatóak. A címvédõ nagykanizsaiak és az újszásziak, valamint a borjádiak esélyesek a bajnoki címekre, de a VB bronzérmes német David Zentarra, a német válogatottal azonos, VB ötödik FFC Hagen és a jelenleg legjobb német nõi versenyzõ, Sarah Walter is beleszólhat az érmek sorsába.

Fehér János, a bizottság elnöke

Beszámoló az elvégzett munkákról

Feladat egyeztetés

Fotó: Baláti Zoltán és Fehér János