Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2014. : Hírek 2014. október : Okt.17. 1. Kodály Kupa. Szolnok

1. Kodály Kupa

2014. október 17. Szolnok

Eredmények ...

Második éve lábtoll-labdáznak a diákok Bakos Dániel vezetésével a szolnoki Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskolában. Szépen fejlõdnek, 2014-ben már rendszeres résztvevõi voltak a korosztályos versenyeknek, indultak a diákolimpián és a Hungarian Openen is. Augusztusban Szolnok napján bemutatót tartottak. Szeptember 17-én sportágtörténeti eseményként újonc és gyermek versenyzõk részére megrendezték elsõ versenyüket, az 1. Kodály Kupát, amelyre ellenfélként az Újszászi VVSE versenyzõit hívták meg. Az elsõ szolnoki lábtoll-labda versenyrõl a Szolnok TV is tudósított.

Az újonc és gyermek versenyzõk – köztük egészen fiatalok: Bakos Csenge 2006, Galambos Leila 2005, Kanalas Róbert 2005 – csapat és egyéi versenyszámokban mérkõztek meg. A fiú csapatot Balogh Dávid, Dombai Ádám, Kenyeres Krisztián és Regényi Dániel, a leány csapatot Bakó Lili, Konka Tímea, Szaszkó Dorka és Válint Boglárka, valamint a leány egyénit Bakó Lili révén az újszásziak nyerték. A fiú egyéni izgalmas döntõjében Bakos Dávid a Kodálynak szerzett egy elsõ helyezést.

A legfiatalabb újszászi lábtoll-labdázók

Bakos Dániel nyitotta meg a versenyt

A szolnoki Kodály Zoltán Általános Iskola lábtoll-labdázói

Az 1. Kodály Kupa résztvevõi

Bakos Dániel a Szolnok TV-nek nyilatkozott

Pályán a legkisebbek

Az eredményhirdetésre várva

Leány csapat: 2. Szolnok Kodály, 1. Újszászi VVSE, 3. Újszászi VVSE

Gratuláció

A bajnokok gratulációja

Fiú csapat: 4. Szolnok Kodály, 5. Újszászi VVSE, 6. Szolnok Kodály

Fiú csapat: 2. Szolnok Kodály, 1. Újszászi VVSE, 3. Újszászi VVSE, 4. Szolnok Kodály

Leány egyéni: 2. Eszes Johanna (Szolnok Kodály), 1. Bakó Lili (Újszászi VVSE), 3. Konka Tímea és Szaszkó Dorka (mindkettõ Újszászi VVSE)

Bakos Dániel akasztotta Kenyeres Krisztián  nyakába az érmet

Fiú egyéni: 2. Regényi Dániel (Újszászi VVSE), 1. Bakos Dávid (Szolnok Kodály), 3. Szakács Olivér (Szolnok Kodály) és Kenyeres Krisztián (Újszászi VVSE)

A McDonald'sban

Energiapótlás

Jó étvággyal

Parti a sikeres verseny után

Érmes csúzdázás

Fotó: Fehér János