Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2018. : Hírek 2018. szeptember : Szept. 1. Multisport Kompetencia Fejlesztő Tábor. Zánka

Multisport Kompetencia Fejlesztõ Tábor

2018. szeptember 1. Zánka

Augusztus 28-tól szeptember 1-ig Zánkán a Mókus pagonyban a Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesület és a Nemzeti Versenysport Szövetség a Nemzeti Tehetség Program támogatásával Multisport Kompetenciafejlesztõ tábort rendezett. A táborba aerobikosok, frizbisek, karatésok, petanqosok és újszászi lábtoll-labdázók – Bakó Lili, Diós Letícia, Kökény Martin, Varga-Nagy Bálint – kaptak meghívást. A táborban a sportoló gyerekek megismerkedhettek egymás sportágaival, az egészséges életmóddal és táplálkozással. Minden reggel futással kezdték a napot. Vendég edzõkkel délelõtt és délután is edzettek valamelyik sportágból. Természetesen minden nap volt balatoni fürdés. Esténként pedig különféle programokon szórakozhattak a táborozók.

Az elsõ napon az elsõ edzésen a lábtoll-labdával ismerkedtek meg a táborozók. A balatoni fürdés után a zánkai strand szabadtéri színpadán tartott edzést a táborozók részére Fehér János. Rövid történet és szabályismertetés után az újszászi versenyzõk látványos bemutatót tartottak, majd mindenki megtanulta az alaprúgásokat és labdaérintéseket. Az aerobikosok nagyon lazán emelgették a lábukat, a karatésok labda nélkül ugyan, de saját sportágukban már gyakorolták a rúgásokat. Így elég gyorsan mindenki elsajátította az alapokat. Távolba rúgó versennyel és háló feletti játékkal fejezõdött be a jó hangulatú edzés.

A további napokon a lábtoll-labdázók megismerték, kipróbálták táborozó társaik sportágait és sok tábori és sport élménnyel tértek haza.

Varga-Nagy Bálint, Kökény Martin, Diós Letícia és Bakó Lili

Varga-Nagy Bálint és Kökény Martin a Balaton-parton

Balaton-part

Fehér János

Diós Letícia, Bakó Lili, Varga-Nagy Bálint és Kökény Martin

Kökény Martin labda bûvölése

Kökény Martin és Varga-Nagy Bálint

Páros játék

Alapos megfigyelés

Vegyes páros

Csapat játék

Kezdés térdrúgással

Ügyes fiú

Mindenki mozgásban

Lábtoll-labdázó aerobikosok

Rúgás belsõvel

Közös játék

Dekázás

Edzés után a Balaton-parton

Karate edzés után

Tábori tabló

Fotó: Faragó Dóra és Fehér János