Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2018. : Hírek 2018. május : Máj. 26. Napsütéses második nap. Budapest

Napsütéses második nap

2018. május 26. Budapest

Az elsõ napi esõ után kegyeibe fogadta az idõjárás a XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztó második napját. Kellemes napsütés, és ami lábtoll-labdázóknak nagyon fontos, szinte egész nap szélcsendes idõjárás fogadta a Merkapt Sportközpontba kilátogatókat, akik 101 sportágat próbálhattak ki. A második nap a családoké volt, amelyek ráérõssebben ismerkedtek a sportágakkal, mint elsõ nap az iskolák. A sportágak kipróbálására ösztönözte a látogatókat az ajándéksorsolásra jogosító pontgyûjtõ füzet is, amelybe minden teljesített sportág szmájlit ragasztott. Egész nap nagy forgalom volt a lábtoll-labdázók pályáján is, ahol a lábtoll-labda mellett a szepatakát és a shuttleballt is ki lehetett próbálni.

Az Újszászi VVSE a második napon is nagy csapattal várta a vendégeket. Bábosik Ádám, Czétényi Krisztián, Diós Letícia, Ézsiás Zsófia, Fehér János, Gudics Richárd, Hornyák Erzsébet, Kovács Brigitta, Kovács Enikõ, Kovács Evelin, Nagy Bálint, Rab Alexander, Sebõk Roland, Szaszkó Dorka, Vidák Armand három labdajátékot játszott az érdeklõdõkkel. Közben õk is sok sportágat kipróbáltak.

Jól sikerült a Fehér János által kommentál színpadi bemutató is. Bábosik Ádám, Gudics Richárd, Kovács Evelin, Nagy Bálint, Rab Alexander, Sebõk Roland és Vidák Armand érdekes, sokmozgásos bemutatót tartottak. A közönségnek nagyon tetszett Bábosik Ádám és Rab Alexander fekvõtámaszokkal nehezített passzolgatása és a kétlabdás játéka.

A színpadi bemutató elõtti beszélgetés Fazekas Jácint riporterrel

Bábosik Ádám és Rab Alexander passzolgatása

Játék a színpadon

Beszélgetés Sebõk Rolanddal

Fehér János vezette a bemutatót

Nehezítés fekvõtámasszal

Rab Alexander fekvõtámaszban

Indiánozás

Kovács Evelin

A bemutató vége

A hálónál

Dekázás

Passzolgatás anyával

Kovács Evelin és egy ifjú játékos

A jövõ lábtoll-labdázója

A második napi csapat: Diós Letícia, Szaszkó Dorka, Kovács Brigitta, Kovács Enikõ, Ézsiás Zsófia, Vidák Armand,  Kovács Evelin, Fehér János, Rab Alexander, Czétényi Krisztián, Gudics Richárd, Sebõk Roland, Bábosik Ádám és Nagy Bálint

Fotó: Kovács Brigitta