Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2012. : Hírek 2012. október : Okt.4. 16. Hungarian Open záró értekezlet. Újszász

16. Hungarian Open záró értekezlet

2012. október 4. Újszász

Dr. Baky Endre elment vadászni, meglõtte az õzet, hazavitte, Tóth István pörköltnek megfõzte, a Hungarian Open Szervezõ Bizottsága meg mind megette. A vacsora október 4-én az újszászi mûvelõdési ház klubtermében történt a 16. Hungarian Open szervezõ bizottságának záró értekezletén. Az összejövetel Fehér János értékélõjével kezdõdött, aki beszélt a rendezés nehézségeirõl, a Hungarian Opent közvetlenül megelõzõ Európa-bajnokság segítése és a hazai verseny elõkészítése közben elõfordult nehézségekrõl. A szoros idõrend ellenére a szervezõk jól dolgoztak. Az itthon lévõk Konka Ottó, Szacskó József és Szurmai Tibor vezetésével mindent kiválóan elõkészítettek. A kezdés elõtti napon a Szlovákiából hazaérkezõ sikeres magyar válogatottakat és az Európa-bajnokságon részt vevõ további nyolc ország versenyzõit minden versenyre készen várta. A 9 ország 23 egyesületének 237 versenyzõje részvételével megrendezett három napra rövidített verseny jól sikerült. Mind a négy versenyszámban magyar gyõzelem született. Jól sikerült a labdakészítõ játszóház és a hagyományos multikulturális showmûsor is.

Értékelése végén Fehér János gratulált az Európa-bajnokoknak és a Hungarian Open gyõzteseknek, megköszönte a Szervezõ Bizottság tagjainak önzetlen munkáját, és felkérte õket a 2013. augusztus 10-13-án következõ 18. Hungarian Open szervezési munkáira, majd átadta a szót a bizottság tagjainak, akik elmondták véleményüket, tapasztalataikat, élményeiket a rendezvényrõl, és javaslatokat tettek a jövõ évi módosításokra, változtatásokra.

Befejezésül dr. Baky Endre elmesélte a Földtulajdonosok Vadásztársasága által felajánlott õz lelövésének történetét, majd a jelenlévõk elfogyasztották az ízletes pörköltet.

Fehér János tartott értékelõt

A Szervezõ Bizottság tagjai

Európa-bajnokok és Hungarian Open gyõztesek

Dr. Baky Endre lõtte az õzet

Fekete pólósok

Tóth István a fõszakács

Mindenkinek ízlett az õz pörkölt

Jó étvággyal

Fotó: Fehér Judit és Fehér János