Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2009. : Hírek 2009. Szeptember : Szep.5. Újszász Kupa gyermek és serdülő verseny. Újszász

Újszász Kupa gyermek és serdülõ verseny

2009. szeptember 5. Újszász

Eredmények ...

A tanévkezdés után mindjárt versennyel kezdett az utánpótlás. Szeptember 5-én a hét versenyszámos – gyerek és serdülõ versenyeken viszonylag ritkán játszott páros és vegyes páros is szerepelt a programban – Újszász Kupán három egyesület – Nagykanizsa ZSE, Pusztaszer, Újszászi VVSE – 65 versenyzõje vett részt. Edzõjük, Takács Tamás balesete miatt sajnos távolmaradtak a cserszegtomajiak. A nagy ellenfél távollétében kiemelkedõ eredményt ért el a nagy létszámú újszászi csapat. Mindkét korcsoport valamennyi versenyszámában õk szerezték meg az elsõ helyezéseket. (Tizennégy aranyérem.) Emellett tizenegy ezüst és tizenhat bronzérmet is gyûjtöttek.

A Nagykanizsa ZSE versenyzõi három ezüst és öt bronzérmet nyertek. A lelkes pusztaszeriek két bronzéremmel tértek haza.

Az egész napos versenyen a legtöbb ranglista pontot gyûjtõ játékosok nyerték el az Újszász Kupát. A gyermek korcsoportban a legjobb leány versenyzõ százszázalékos teljesítménnyel, négy elsõ helyezéssel Oszlányi Mercédesz, a fiú gyõztes két elsõ, egy második és egy harmadik helyezéssel Prunner Benjamin. A serdülõ korcsoportban két elsõ és két második helyezéssel a lányoknál Harsányi Hanna, a fiúknál Petõ Tibor bizonyult a legjobbnak.

Pusztaszer és Újszász versenyzõi

Újszász és Nagykanizsa versenyzõi

A legfiatalabb játékosok: Csák Vivien, Oláh Erika, Farkas Lilla, Csépány Erik, Gulyás Ádám és Becskereki László

Serdülõ vegyes páros eredményhirdetés

Gyermek vegyes páros eredményhirdetés

Serdülõ fiú egyéni: 2. Petõ Tibor (Újszászi VVSE), 1. Nagy László (Újszászi VVSE), 3. Lukács Márton (Nagykanizsa ZSE)

Pusztaszer csapata. Edzõ: Vágó Tibor

Gyermek fiú egyéni: 2. Szarvák Krisztián (Újszászi VVSE), 1. Prunner Benjamin (Újszászi VVSE), 3. Kunics Bence (Nagykanizsa ZSE) és Fehér Zsolt (Pusztaszer)

A legjobb serdülõk: Petõ Tibor és Harsányi Hanna (mindkettõ Újszászi VVSE)

A legeredményesebb gyermek versenyzõk: Oszlányi Mercédesz és Prunner Benjamin (mindkettõ Újszászi VVSE)

Fotó: Almási László és Fehér János