Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2018. : Hírek 2018. december : Dec. 8. 18 évesen 18 órás lábtoll-labdázás. Cserszegtomaj

18 évesen 18 órás lábtoll-labdázás

2018. december 8. Cserszegtomaj

2017-ben, amikor a 17 éves évfordulóját ünnepelte a cserszegtomaji lábtoll-labdázás, jött az ötlet, hogy minden évben annyi órát lábtoll-labdázzunk egy nap, ahány éves a szakosztály. Ennek megfelelõen december 8-án 18 órás megmérettetést rendeztünk. Idén a meghívottak között nem csak cserszegiek szerepeltek, hanem nagykanizsai játékosok is, illetve egy tápióbicskei játékos is érkezett, akik emelték a hangulat és a játék színvonalát mind a gyerek, mind pedig a felnõtt mezõnyben. Az igazolt játékosok mellett szülõk, testvérek is kipróbálták magukat a pályán. A résztvevõket két csapatra – feketékre és fehérekre osztottuk. Az idén a fehérek arattak gyõzelmet, míg tavaly a feketék. A gyõzelem sorsa az utolsó pillanatig izgalmas volt. Az utolsó meccs elõtt csupán egy ponttal vezettek a fehérek, de aztán növelték az elõnyüket. A jövõ évre a feketék revánsot ígértek.

A mérkõzések között a megterített asztaloknál is folytatódott a jó hangulat. A jó beszélgetések mellett az el nem maradható viccelõdések fokozták a hangulatot, amellyel a társaság még jobban összekovácsolódott függetlenül attól, hogy ki melyik egyesületbõl jött és melyik csapatban játszott.

A résztvevõk egy emléklapot írtak alá, ezzel igazolva, hogy részt vettek a 18 órás lábtoll-labdázáson. Akik a következõ években az összesen részt vesznek, azok a 24. órát elérve jutalmat kapnak.

Köszönjük mindenkinek a részvételt és a segítséget. Gratulálunk a fehéreknek a gyõzelemhez, és minden játékosnak, aki részt vett, és állta a sarat hajnali 5 óra és este 11 között.

Jövõre ismételten megrendezzük a jubileumi maratont, 19 órás idõintervallumban.

Sillinger Zsanett

A 18 órás lábtoll-labdázás résztvevõinek aláírásai

Bemelegítés és facebookozás

Nagykanizsaiak és cserszegtomajiak mérkõzése

Feketék a fehérek ellen

Berezvai Tamás és Budavölgyi Kálmán a pályán