Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2014. : Hírek 2014. január : Jan.18. Újra száll a labda Hajdújáráson. Újszász

Újra száll a labda Hajdújáráson

2014. január 18. Újszász

Rossz hírek érkeztek 2013-ban a királyhalmi és hajdújárási lábtoll-labdázókról. Dobák Róbert közel tízéves munka után kiszállt a lábtoll-labdázásból. Történtek próbálkozások a pótlására, egy darabig ment is a munka, de 2013-ra szinte megszûnt a szerbiai lábtoll-labdázás. Egy versenyen sem vettek részt az elmúlt évben. Kihagyták a Hungarian Opent is. Hiányzott a versenybõl lelkes játékuk, a nemzetközi show mûsorból a minden évben fergeteges sikert arató fellépésük.

Január elején Tóth Tibor örömhírt közölt a magyar és az európai szövetséggel. Sinkovics Edvin vezetésével újra megkezdõdtek az edzések Hajdújáráson.

Január 18-án a 8. Nemzetközi Teremlabdarúgó Újszász Kupán indult Hajdújárás csapata is. A csapattal tartott Tóth Tibor és Sinkovics Edvin is, akik megbeszélést folytattak Fehér Jánossal, a Magyar Lábtoll-labda Szövetség fõtitkárával.

Sinkovics Edvin és Tóth Tibor elmondta, hogy jelenleg 10-12-en edzenek. Hamarosan megszervezik a gyerekek edzését is. Tervezik, hogy részt vesznek a magyarországi versenyeken, versenyt rendeznek és az Eb részvétel is céljaik között van. Az újra kezdéshez Fehér János felajánlotta a Magyar lábtoll-labda Szövetség segítségét, és meghívta a hajdújárásiakat a magyarországi versenyekre.

Tóth Tibor és Sinkovics Edvin

Sinkovics Edvin

Meccs nézés újszászi lábtoll-labdázókkal: Tóth Tibor, Kurdi Gábor, Sinkovics Edvin és Molnár Dániel

Fotó: Fehér János