Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2010. : Hírek 2010. Május : Máj.15. VI. Nagy Sportágválasztó. Budapest

VI. Nagy Sportágválasztó

2010. május 15. Budapest

Május 15-én, a VI. Sportágválasztó második napján a családoké és a nagy közönségé volt a terep. Fehér János és Kézér Béla vezetésével Gulyás Adrienn, Kovács Gabriella, Kovács Zoltán, Kurdi Gábor és Oszlányi Mercédesz várta a lábtoll-labda és a szepataka iránt érdeklõdõket. A borús idõ ellenére közel hétezer volt a látogatók száma. Nagy volt az érdeklõdés a lábtoll-labda pályán is. A lányok alig gyõzték a pontgyûjtõ kiskönyvekbe ragasztgatni a lábtoll-labdázást igazoló 12-es és a szepatakázást igazoló 13-as matricákat. Minden próbálkozó a lábtoll-labdázást bemutató szórólapot is kapott.

A színpadon Kovács Zoltán és Kurdi Gábor mutatták be a rúgásokat, labdaérintéseket, és válaszoltak Siklós Erik rádióriporter kérdéseire.

11 órakor körül elkezdett esni az esõ, amely délutánra sem állt el, sõt egyre jobban esett. A labdák eláztak, az érdeklõdõk elfogytak. A Sportágválasztó a tervezettnél korábban befejezõdött. Ennek ellenére a VI. Budapesti Nagy Sportágválasztó ismét sikeres volt, hiszen az esõ ellenére is kiemelkedõ, 15 000-et meghaladó látogatói létszámot produkált!

Az elsõ vendégek

Jókedvûen

Családi játék

Szepetakázó fiú

Mindenki mozgásban

Nézd! Lábtoll-labdáznak!

Sokan voltak

Az érdeklõdõk 92 sportág közül választhattak

Két különleges sportág

Ki az ügyesebb?

Oszlányi Mercédesz, Kovács Gabriella és Gulyás Adrienn 

Játék esõben

Kurdi Gábor és Kovács Zoltán a színpadon

Egy bátor próbálkozó

Játék két labdával

Esik az esõ

Korcsolyázás

Német vendégek

Az esõben is kitartottak: Fehér János, Kovács Zoltán, Kurdi Gábor, Oszlányi Mercédesz, Kovács Gabriella és Gulyás Adrienn

Fotó: Fehér János és Kézér Béla