Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2016. : Hírek 2016. június : Jún.1. Lábtoll-labdázás Bóta Kinga olimpiai ezüstérmes kajakossal. Újszász

Lábtoll-labdázás Bóta Kinga olimpiai ezüstérmes kajakossal

2016. június 1. Újszász

Június 1-én rendezte a Fenyõ Áruház Újszászon a hagyományos Coop napot, amelyen sok más fellépõ mellett Fehér János vezetésével az újszászi lábtoll-labdázók – Balogh Dávid, Dániel Márk, Farkas Marcell, Kovács Márton, Kökény Martin, Molnár Dániel, Móra Mercédesz, Oláh Péter, Rab Alexander, Szaszkó Dorka – is bemutatót tartottak. A rúgásokat, labdaérintéseket Kovács Márton, a párban nehezítésekkel végzett játékot Kovács Márton, Molnár Dániel, Móra Mercédesz és Szaszkó Dorka mutatta be. A mindenkit megmozgató indiánjáték kieséses változatában Kökény Martin lett a gyõztes. A bemutató végére érkezett meg Bóta Kinga olimpiai ezüstérmes kajakozó, aki a Küldjünk egy nagy hajrát Rióba!” COOP akció segítõje.

– A COOP az athéni, a pekingi és a londoni olimpia után immár negyedik alkalommal indítja útjára szurkolói mozgalmát – „Küldjünk egy nagy hajrát Rióba!” címmel. A rendezvénysorozat keretében május 6. és július 1. között az ország szinte összes településén, több mint 2600 boltban kihelyezett szalagokra írhatják lelkesítõ jókívánságaikat a vásárlók és a dolgozók a XXXI. Nyári Olimpiai ötkarikás játékokra utazó magyar sportolók számára.

A gyerekek mindjárt bevonták a Bóta Kingát a játékba, aki szívesen lábtoll-labdázott velük. Utána pedig aláírásra, szurkolásra biztatta a jelenlévõket: A lábtoll-labdázók a Hajrá magyarok! és a Nyerjetek nyolc aranyérmet! – lelkesítõ mondatokat írták a szalagokra.

Coop nap 2016

Pókember

Ugrálóvár

A lábtoll-labda bemutató résztvevõi: Farkas Marcell, Balogh Dávid, Rab Alexander, Dániel Márk, Kovács Márton, Oláh Péter, Molnár Dániel, Móra Mercédesz, Szaszkó Dorka és Kökény Martin

Kovács Márton mutatta be a rúgásokat

Kovács Márton és Molnár Dániel

Szaszkó Dorka és Móra Mercédesz

Kökény Martin zsonglõrködött

A nézõk

Indiánozás. Elöl Oláh Péter

A jobb oldali csapat

Szaszkó Dorka - Kökény Martin döntõ

Megérkezett Bóta Kinga olimpiai ezüstérmes kajakozó

Molnár Dániel - Bóta Kinga

Dekázás

Köszönet a játékért

Bóta Kinga és a lábtoll-labdázók

Bóta Kinga eredményei

A Küldjünk egy nagy hajrát Rióba! standjánál

Lábtoll-labdázás után ugrálás

Lábtoll-labdázás olimpiai bajnokok elõtt

Önfeledt ugrálás

Aláírók

Hajrá magyarok!

Fotó: Fehér János