Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2018. : Hírek 2018. szeptember : Szep. 13. Bemutató a Kastély Kupán. Újszász

Bemutató a Kastély Kupán

2018. szeptember 13. Újszász

Az újszászi „Kastély Otthon” a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Otthona és Rehabilitációs Intézménye 2018. szeptember 13-án tizennyolcadik alkalommal szervezte meg a Kastély Kupa elnevezésû sportrendezvényét. Az egész napos sportversenyen és nyílt napon hat intézmény csapata versengett egymással.

A résztvevõk elõször egyéni versenyszámokban – íjászat, célba rúgás, kosárra dobás, medicinlabda dobás, célba dobás, asztalitenisz – mérkõztek meg.  Utána a csapatok versenyeztek egymással kerékpáros ügyességi versenyben, 50 m-es váltófutásban és kötélhúzásban.

Az eredményhirdetés elõtt mûvészeti és sport bemutatók színesítették a programot. Az Újszászi VVSE lábtoll-labdázói – Berkó Sándor, Polónyi Ágnes, aki a Kastély Otthonban ápolónõként dolgozik, Sebõk Roland és Varga-Nagy Bálint – a lábtoll-labdázás minden látványos rúgását és labdaérintését alkalmazva mutatták meg sportágukat. Játékukat Tóth Gábor vezette, konferálta. A 156-szoros beszélt a sportág történetérõl, a játékszabályokról és az újszásziak eredményeirõl.

Tóth Gábor vezette a bemutatót

Varga-Nagy Bálint és Berkó Sándor egyénije

Sebõk Roland és Polónyi Ágnes

Páros mérkõzés

Sebõk Roland

Polónyi Ágnes

Lábtoll-labdázás szép környezetben

Berkó Sándor

Polónyi Ágnes hátrahúzása

Sok nézõ volt

Nagy Bálint

Berkó Sándor zsonglõrködése