Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2015. : Hírek 2015. szeptember : Szep.21. A Sport Legyen a Tied!. Törökszentmiklós

A Sport Legyen a Tied!

2015. szeptember 21. Törökszentmiklós

Szeptember 21-én, Törökszentmiklós adott helyet A Sport Legyen a Tied! Program 17. állomásának, amelyet a Magyar Diáksport Szövetség és az Emberi Erõforrások Minisztériumának Sportért Felelõs Államtitkársága indított el a 7-14 éves korosztály számára. A kezdeményezés fõ célja Törökszentmiklóson is sikeresen megvalósult. Több száz tanuló ismerte meg a lakóhelye közelében fellelhetõ sportegyesületeket és sportágakat.

A Jávor László Sportcsarnokban lehetõséget kaptak a helyi és a környékbeli sportágak képviselõi, sportegyesületei, hogy megismertessék, és egyben megszerettessék a gyerekekkel az általuk képviselt mozgásformát a tornától a küzdõsportokon keresztül a legnépszerûbb sportig, a futballig. A kipróbálható 16 sportág között ott volt a lábtoll-labda is, amelyet Fehér János vezetésével az Újszászi VVSE utánpótlás versenyzõi – Bakó Lili, Diós Letícia, Ézsiás Zsófia, Kovács Brigitta, Kovács Márton, Kökény Martin, Vachal Krisztina – mutattak be, és segítettek a közel ötszáz tanulónak a lábtoll-labdázás megismerésében és kipróbálásában.

A rendezvény megnyitója

A résztvevõk egy csoportja

Az elsõ sorban az  újszászi lábtoll-labdázók

Tornabemutató

A gerendán

Megkezdõdött a lábtoll-labdázás

Játék Vachal Krisztinával

Játék a hálónál

Ügyes rúgás

Ismerkedés a lábtoll-labdával

Játék zokniban és mezítláb

Az újszászi csapat Törökszentmiklóson

A 16 sportág képviselõi

Fotó: Fehér János