Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2017. : Hírek 2017. február : Feb.4. Évértékelő vacsora. Cserszegtomaj

Évértékelõ vacsora

2017. február 4. Cserszegtomaj

2017. február 4-én Lengyel Lajosnak köszönhetõen a cserszegtomaji lábtoll-labdázók egy közös vacsorán vehettek részt, amelyet egybekötöttünk a 2016. év értékelésével és díjazásával.

Az értékelés során a játékosok megismerhették, felidézhették, hogy az elõzõ évben mennyi helyre juthattak el, milyen eredményekkel zárhatták az évet. Ennek alapján minden korosztályban a legjobb lány és a legjobb fiú serleget kapott. Gyermek kategóriában Belovári Panna és Sándor Barnabás, serdülõ korosztályban Gyalog Csenge és Széles László, a felnõtt korcsoportban pedig Udvari Boglárka és Farsang András vihették el a díjakat.

A díjak kiosztása mellett köszönetnyilvánításként Juhászné Gyutai Anikó, a cserszegtomaji Szabó István Általános Iskola igazgatónõje és Lengyel Lajos, a Sector Premium Kft. ügyvezetõ igazgatója kapott ajándékot, mellyel megköszöntük és hálánkat fejeztük ki segítségükért és támogatásukért.

Ezen a napon ünnepelte Gyalog Csenge a névnapját és Horváth Dorina a születésnapját. Róluk is megemlékeztünk egy-egy csokor rózsával.

A vacsora alatt rövid megemlékezés volt az elmúlt évekrõl képvetítés formájában. A közel 120 kép mindenkiben sok emléket és felejthetetlen pillanatot idézett fel.

Az évértékelés után a megjelent 29 fõ közösen fogyasztotta el a háromfogásos vacsorát, majd az estét jóízû beszélgetéssel zártuk.

Még egyszer köszönjük a támogatást Juhászné Gyutai Anikónak, Lengyel Lajosnak és Hauser Rezsõnek is, aki sokszor segített nekünk a versenyekre való fuvarozásban.

Takács Tamás és Sillinger Zsanett

Takács Tamás beszámolója az elõzõ évrõl és a jövõbeni tervekrõl

Lengyel Lajos támogató is értékelte az évet

Az értékelést hallgatva

Varga Zoltán, a volt keszthelyi lábtoll-labdázó mostantól Cserszegtomaj színeiben szerepel

Közös vacsora

Szrapkó Sára névnapos csapattársával, Gyalog Csengével

A legkisebbek egy asztalnál

Farsang András az év felnõtt cserszegtomaji lábtoll-labdázója

Udvari Boglárka a díj átvételekor

A két edzõ, Sillinger Zsanett és Takács Tamás

Juhászné Gyutai Anikó, Sillinger Zsanett, Takács Tamás és Lengyel Lajos

Boldog névnapot Törpi

Gyalog Csenge tortája

Sector torta

Sillinger Zsanett tortaszeletelés közben

A tortára várva