Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2014. : Hírek 2014. február : Feb.8. Házibajnokság Cserszegtomajon. Cserszegtomaj

Házibajnokság Cserszegtomajon

2014. február 8. Cserszegtomaj

2014. február 8-án házi verseny keretében a Z+D Cserszegtomaji Sport Klub 28 lábtoll-labdázója mérhette össze erejét. Nevezési díjként üdítõt és süteményt, vagy szendvicset kellett hozni. A nap egy vietnámi élménybeszámolóval kezdõdött, amelyen Takács Tamás elmondta az élményeit és tapasztalatait a világbajnokságról, és magáról az egzotikus ázsiai országról is mesélt és képeket is mutatott. Ezután következett a 2013. év legjobb cserszegtomaji játékosainak díjátadása. A korcsoportok legjobbjai a 2013. évi versenyeken elért helyezések alapján kapták meg a kupákat. A legjobbak lettek: Gyalog Csenge, Merics Ferenc, Szabó Virág, Zsiga András, Udvari Boglárka, Horváth Attila, Mile Alexandra és Farsang Imre.

A díjkiosztó utáni megmérettetésben két csoportra voltak osztva a játékosok. Serdülõ-gyerek, és felnõtt-ifjúsági. A lányok és a fiúk külön-külön versenyeztek. Csapat, páros, vegyes páros és egyéni versenyszámok kerültek megrendezésre. Az idõ rövidsége miatt minden mérkõzés egy szettes volt és 21 pontig tartott. Minden versenyszám után mindenki a helyezésének megfelelõ pontot kapott. A pontok összesítése alapján lettek díjazva a versenyzõk. A kevés nõi induló miatt voltak, akik nem tudtak elindulni vegyes párosban. Hogy ne legyen ponthátrányuk, átlagot számoltunk. Minden csoportból a legjobb három játékos érmet kapott.

Izgalmas nap volt, amelyen sok élményt szereztünk. Mindenki derekasan helytállt a küzdelmekben, még a 4. osztályosok is. Sajnos, különbözõ elfoglaltságok miatt voltak, akik nem tudtak részt venni, de reméljük a legközelebbi házibajnokságon már mindenki ott lesz.

Este nyolc órakor befejezõdõ házibajnokságról mindenki fáradtan, de jókedvûen távozott, hiszen ha nem is szereztek érmet, jól érezték magukat. Reméljük, nemsokára egy újabb hazai megmérettetés veheti kezdetét.

Mindenkinek gratulálunk az eredményéhez!

Sillinger Zsanett

Takács Tamás élménybeszámolója

Gyalog Csenge

Merics Ferenc

Szabó Virág

Zsiga András

Udvari Boglárka

Horváth Attila

Farsang Imre

Terülj, terülj asztalkám!

Nyújtás

A verseny felülnézetbõl

Nõi páros

Sillinger Zsanett talpalása

Takács Tamás

A verseny résztvevõi

Gyermek-serdülõ leányok: 2. Horváth Dorina, 1. Gyalog Csenge, 3. Barna Bianka

Gyermek-serdülõ fiúk: 2. Süli Balázs, 1. Zsiga András, 3. Kovács Bence

Udvari Boglárka és Sillinger Zsanett

Farsang Imre, Takács Tamás és Farsang András