Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2023. : Júl. 20. Közel 30 gyermek a labdakészítő játszóházban. Újszász

Közel 30 gyermek a labdakészítõ játszóházban

2023. július 20. Újszász

Július 20-án, a Hungarian Opent megelõzõ csütörtökön a gyerekeknek kedvezett a programkínálatunk. Labdakészítõ játszóházat rendeztünk az újszászi mûvelõdési házban. Rendkívül sokan érkeztek hozzánk, közel 30 gyermek sürgött-forgott, készítette a szebbnél-szebb labdákat. A legfiatalabb, Lakatos Marcell még egy éves sincs. Az éljátékosok is kedvet kaptak a programhoz, az ifjúsági korcsoportos Rab Alexander is próbára tette ügyességét. Legtöbben azonban gyermek és serdülõ korcsoportos játékosok érkeztek hozzánk. Nemcsak a rendszeres edzéslátogatók voltak jelen, sokan érdeklõdtek a programunk iránt, legtávolabbról a Görögországból hazaérkezõ Varga Rita hozta el gyermekit különleges programunkra.

Készültek freestyle, utcai és verseny labdák is, igazán nehéz dolga volt a független zsûriknek, kiválasztani a legszebb három labdát. A színes és pelyhes labdák nyerték el a bírálók tetszését leginkább, így a sorrend a következõképpen alakult: 1. Lakatos Alexander, 2. Kanálos Péter, 3. Kiss Vendel. A szépségverseny után végül azt tettük próbára, hogy milyen messzire repülnek a labdák. Itt a játékosok felkészültsége, a labdák áramvonalassága és súlya voltak a meghatározó tényezõk a tapasztalatok alapján. A gyõztes Kanalas II. Renátó lett, akit Sörös László követett. A harmadik helyre Lakatos Marcell labdája került, akinek a rúgásban apukája, Lakatos Zoltán segített. A lányok közül Steczina Nikolnak sikerült legmesszebbre rúgni a labdát.

A foglalkozás végén a díjazottak jól megérdemelt csokoládét kaptak, valamint a résztvevõk együtt jégkrémeztek a nagy izgalmakat pihenve.

Farkas Lilla