Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2017. : Hírek 2017. október : Okt.14. Eltemették Lengyel Lajost, a cserszegtomaji lábtoll-labdázók támogatóját. Tállya

Eltemették Lengyel Lajost, a cserszegtomaji lábtoll-labdázók támogatóját

2017. október 14. Tállya

„A port elviszi a szél,
A szeretet örökké él.”

A cserszegotomaji lábtoll-labdázók 2015-ben ismerkedhettek meg Lengyel Lajossal, a Sector Premium Kft. ügyvezetõ igazgatójával, aki a helyi újságból értesült a lábtoll-labdázók sikereirõl, versenyeirõl. Felkarolván a kisebb és nagyobb játékosokat, segített a versenyekre való eljutásban, házibajnokságban, évértékelõ vacsorában. Az õ nevéhez fûzõdik a keszthelyi Sector Kupa, mely az elsõ alkalommal megrendezett serdülõ csapatbajnokság volt.

Lalát mindenki megszerette. A gyermekek felnéztek rá, közvetlen kapcsolat volt közöttük. Mindenki érezte segítségének súlyát.

Sajnos, májusban megkaptuk róla az elsõ rossz hírt. Egy hátsófali szívinfarktussal szállították a zalaegerszegi kórházba, ahol a mûtétre is sort került. Ezek után hetekig a balatonfüredi szívkórházban volt rehabilitáción. Ennek végeztével próbálta újra visszaállítani a régi életét, a régi nagy mozgalmasságát. Azonban a szíve ezt nem engedte. Ekkor még mindenki abban reménykedett, hogy ezen is felülkerekedik, hogy most is õ lesz az erõsebb, mint az élete több meghatározó pillanatában is volt.

Október elején megkaptuk azt a hírt róla, amit senki nem szeretett volna hallani, és senki nem tudta elfogadni, hogy így történt. Lajos több napig tartó szenvedés után elhunyt. Utolsó kérése az volt, hogy szülõfalujában, a borsodi Tállyán legyen eltemetve. Három gyermek korcsoportú lábtoll-labdázó felajánlotta az utolsó versenyük aranyérmét, hogy Lajos mellett legyen elhelyezve, ezzel is köszönetüket és hálájukat fejezték ki Lajos felé.

Lajost mindenki úgy ismerte meg, hogy õszinte ember volt. Amit ígért, megtartotta.  Emellett õszintén megmondta azt is, ha adott szituációban nem tud segítséget nyújtani.

Utólag is köszönünk Neked minden segítséget, minden közösen eltöltött percet, beszélgetést.

Búcsúzunk Tõled! Reméljük, odafentrõl büszkén figyeled támogatott játékosaidat. Mi megígérjük, hogy amit segítettél felvirágoztatni, azt mi nem hagyjuk elhervadni!

A cserszegtomaji lábtoll-labdázók nevében:

Sillinger Zsanett

Lengyel Lajos átadja az év játékosainak járó serleget

Révfülöpön, a Balatoni nyár címû mûsorának forgatásán

A Sector Kupa megnyitóján. Jövõ évtõl ez a kupa Lengyel Lajos emléktorna néven szerepel majd a versenynaptárban.

Nagykátán is jelen volt velünk

Sector Kupán gratulál a cserszegtomaji játékosoknak!