Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2021. : Okt. 13. Bemutató Verőcén. Verőce

Bemutató Verõcén

2021. október 13. Verõce

Október 13-án Fehér János vezetésével Bonnyai Botond, Dániel Patrik, Dániel Petra, Diós Letícia és Zsigmond Tamás újszászi lábtoll-labdázók tartottak sikeres bemutatót Verõcén a Géza Fejedelem Református Általános Iskolában. Már az utazás is érdekes volt, mert a csapat tagjainak többsége elõször utazott emeletes vonattal. (Az emeletes vonat nem sokáig lesz különlegesség az újszásziaknak, mert október 18-tól már az Budapest Keleti-Újszász-Szolnok vonalon is közlekednek emeletes vonatok.)

A lábtoll-labdázók három testnevelés óra keretében bemutatóztak Verõcén. Kovács Zsolt testnevelõ tanítványi nagyon fegyelmezetten figyelték, amint Diós Letícia és Dániel Petra bemutatta a rúgásokat és a labdaérintéseket. Utána Diós Letícia és Zsigmond Tamás passzolgatása, forgással és fekvõtámasszal nehezített passzolgatása, valamint kétlabdás játéka is nagyon tetszett a tanulóknak. Az indiánozás – amelyben ismét Diós Letícia volt a gyõztes –, az egyéni, a páros és csapatjáték bemutatása után a verõceiek lábtoll-labdáztak. Elõször az alaprúgásokkal ismerkedtek, utána a szervákat gyakorolták. Végezetül öt pályán rúgták a toll-labdát.

A Dániel Petra, Kovács Zsolt, Zsigmond Tamás – Bonnyai Botond, Dániel Patrik, Diós Letícia mérkõzéssel fejezõdött be a verõcei program. Kovács Zsolt tanítványai kiszurkolták tanáruk csapatának 2-1-es gyõzelmét.

A verõcei bemutató kedvezõ tapasztalatai: jó terem, öt pálya, lelkes és ügyes tanulók, lelkes testnevelõ. Remélhetõleg lesz folytatás.

Emeletes vonat

A Nyugati pályaudvaron

Bonnyai Botond

Zsigmond Tamás, Dániel Patrik és Dániel Petra  az emeletes vonaton

A bemutató csapat: Zsigmond Tamás, Bonnyai Botond, Dániel Patrik  Dániel Petra és Diós Letícia

Diós Letícia

Az elsõ verõcei lábtoll-labdázók

A lányok a fogászat után jöttek lábtoll-labdázni

Egy újabb osztály érkezett

Diós Letícia és Dániel Petra

Zsigmond Tamás

Mindenki mozgásban

Különleges rúgás

Tanári példamutatás: Kovács Zsolt

Lábtoll-labdázás öt pályán

Lábtoll-labdázás hálónál

Kovács Zsolt az újszászi csapatban

Szerva

Dániel Petra, Kovács Zsolt és Zsigmond Tamás

A gyõztes csapat

Kovács Zsolt és Fehér János

Fotó: Fehér János és Zsigmond Tamás