Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2013. : Hírek 2013. június : Jún.10. Sikerült a visszavágás. Újszász

Sikerült a visszavágás

2013. június 10. Újszász

Február 26-án Tápióbicskén, a Földváry Károly Általános Iskola tornatermében  rendeztek leány teremfoci és lábtoll-labda tornát Bénye-Káva, Tápióbicske és Újszász csapatainak részvételével. Bicskén a hazaiak szerepeltek a legjobban. Fociban mindkét csapatot elpáholták, és a lábtoll-labdázásban is õk szerezték a legtöbb elsõ helyezést. A visszavágót június 10-én az újszászi tornacsarnokban játszották. A tanévzáró teremfocin az újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskola Bolyós Lili 2, Vachal Krisztina 2, Váradi Krisztina 2, Farkas Lilla 1, Kovács Evelin 1 góljaival 8-2-re gyõzött a tápióbicskei Földváry Károly Általános Iskola csapata ellen. A tápióbicskeinél nagyobb teremben, a jó passzokban, az ügyes cselekben és a sok gólban mutatkozott meg az újszásziak technikai tudása. A második félidõben a vendégcsapat védelme megerõsítésével próbálkozott, de nem tudta megakadályozni Sándor Judit tanítványainak fölényes gyõzelmét. A jó játékon felbuzdulva, a következõ tanévben diákolimpiai indulást és több torna részvételt tervez az újszászi csapat.

A foci után lábtoll-labdázás következett, amelyet a lányoknál a Farkas Lilla, Hornyák Erzsébet, Kenyeres Lívia, Turza Beatrix összeállítású újszászi csapat nyert. 2. Balogh Ramóna, Ézsiás Fanni, Ézsiás Zsófia, Vachal Krisztina (Újszász), 3. Lõrincz Bettina, Szigedi Barbara, Szigedi Hanna (Tápióbicske).

A lányok után a fiúk léptek pályára. A gyerek, serdülõ és ifjúsági összevont kategóriában újszászi és jánoshidai csapatok mérkõztek. 1. Bábosik Ádám, Bérczes Róbert, Ráski Lajos, 2. Kanálos Júlió, Raffael Csaba, Tûri Alexandra, 3. Suki József, Varga Károly, Zele Richárd (mind Újszász)

Újszász Vörösmarty - Tápióbicske Földváry

Sándor Judit fõszervezõ

Mérkõzés elõtt

Bagyinszki Renáta, Váradi Krisztina,Mérész Melitta, Barta Karolina, Kis Csenge, Bolyós Liliána, Sándor Judit Elöl: Antal Dorka, Kovács Evelin, Bóta Luca, Vachal Krisztina és Farkas Lilla

A tápióbicskei csapat

Szurmai Tibor vezette a mérkõzést

Szöglet

Mérész Melitta

Taktikai megbeszélés

Edzõi tanács

Nagyon figyeljetek!

Narancssárgában a tápióbicskei lábtoll-labda csapat

Újszászi és tápióbicskei lábtoll-labdázók

Banán és oklevél volt a díj

Leány hármas: 2. Újszász Vörösmarty, 1. Újszász Vörösmarty, 3. Tápióbicske Földváry

Fiú hármas: 2. Újszász Vörösmarty, 1. Szolnok Mûszaki, 3. Újszász Vörösmarty, 4. Újszász Vörösmarty

Fotó: Fehér János