Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2013. : Hírek 2013. január : Jan.10. A hónap műhelye. Budapest

A hónap mûhelye

2013. január 10. Budapest

Január 10-én Budapesten a Hélia Hotelben közös sajtótájékoztatót tartott Szabó Bence,  a Magyar Olimpiai Bizottság fõtitkára, Pósfai Gábor, a Decathlon Magyarország ügyvezetõ igazgatója és Bruckner Gábor, a MediaBook Kiadó ügyvezetõje, akik a MOB, a Decathlon és az utanpotlassport.hu által közösen alapított „A hónap mûhelye” díj céljait és szabályrendszerét ismertették a nagy létszámú hallgatósággal.

A hónap mûhelye

Az Utanpotlassport.hu szerkesztõsége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország 2013-ban díjat alapított a legeredményesebb, legmagasabb színvonalú szakmai munkát végzõ, a körülményekkel, a feltételrendszerrel dacoló, az utánpótlás-neveléssel hitvallásszerûen foglalkozó utánpótlás-nevelõ mûhelyek anyagi és erkölcsi elismerésére. A díjat havonta, az adott hónap eseményei, eredményei alapján az arra legérdemesebbnek tartott utánpótlás-nevelõ szakosztály nyeri el a három díjalapító képviselõibõl álló kuratórium döntése, valamint az Utanpotlassport.hu címû honlapon zajló közönségszavazás eredményeként. A díjazottakat a Decathlon 500.000 forint értékû sportszervásárlási utalvánnyal jutalmazza. Az esztendõ végén „Az év mûhelye” címet elnyerõ szakosztály 2.000.000 forintos pénzjutalomban részesül!

Jelölj! Szavazz!

Sportoló, sportvezetõ vagy? Jelöld saját utánpótlás-nevelõ szakosztályodat, amennyiben érdemesnek tartod arra, hogy az adott hónapban nyújtott teljesítménye, eredményei alapján elnyerje „A hónap mûhelye” címet! Ha szakosztályod bekerült a jelöltek közé, szavazatoddal segítsd õt a gyõzelemhez!

Sportkedvelõ vagy? Ajánld figyelmünkbe azt az utánpótlás-nevelõ szakosztályt, amelyet a legméltóbbnak tartasz arra, hogy elnyerje „A hónap mûhelye” címet! Ha az általad jelölt szakosztály fölkerült a szavazólapra, voksoddal segítsd õt a gyõzelemhez!

Részletek az utanpotlassport.hu címû honlapon.

http://www.utanpotlassport.hu/2013/01/10/szakosztalyok-figyelem-itt-%e2%80%9ea-honap-muhelye%e2%80%9d-dij-2/

A sajtótájékoztatót Török Olivér, a MOB sajtófõnöke nyitotta meg

Pósfai Gábor, a Decathlon Magyarország ügyvezetõ igazgatója kifejezte örömét, hogy a Decathlon egy jó ügy mellé állhatott

Szabó Bence, a MOB fõtitkára az utánpótlásnevelés fontosságáról beszélt

Bruckner Gábor "A hónap mûhelye" szavazás technikáját ismertette

Nemcsák Károly a sport és kultúra kapcsolatáról, valamint a színházba járás fontosságáról beszélt

A sajtó tájékoztató résztvevõi