Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2010. : Hírek 2010. Június : Jún.12. Tanévzáró Sulibuli. Újpest

Tanévzáró Sulibuli

2010. június 12. Újpest

Június 12-én, az év legmelegebb napján az Újpesti Gyermek és Ifjúsági Ház Tanévzáró Sulibulit rendezett az újpesti napközis táborban, ahová színes és változatos programmal várták a kilátogató gyerekeket és családokat. A mûsor minden korosztály számára tartalmas elfoglaltságot biztosított: fellépett Ricsi bohóc, volt TehetségMutató, Krav-Maga (önvédelmi) bemutató, zsonglõr produkció, gyermek karaoke, örömzenélés, gólyalábas produkció, bicikli trükkök egykeréken, kutyabemutató, lábtoll-labda bemutató, csere-bere sátor, hennafestés és arcfestés, kézmûves foglalkozás, salsa-, versenytánc- és flamenco bemutató, zsetongyûjtõ játék, légvár és csocsóasztal, kerékpáros ügyességi verseny; életmód és életviteli tanácsadás gyerekeknek és családoknak.

A lábtoll-labdázást Fehér János vezetésével az Újszászi VVSE versenyzõi: Gulyás Adrienn, Harsányi Zoltán, Köböl Áron, Sebõk Richárd, Tóth Gergõ és Tóth Virág mutatták be, akik a nap folyamán két alkalommal léptek fel. Elõször színpadon mutatták be a különféle rúgásokat és labdaérintéseket, második alkalommal az érdeklõdõk részére tartottak labdaiskolát, közös játékot.

A lábtoll-labdázók sok mûsorszámot megnéztek, és több programban részt vettek A fiúknak a kutyabemutató tetszett legjobban, a lányok a zsetongyûjtõ akcióban jeleskedtek. Többen kipróbálták a gólyalábon járást, a hennafestõknél pedig lábtoll-labdát rajzoltattak magukra.

Köböl Áron, Sebõk Richárd, Harsányi Zoltán, Tóth Gergõ, Gulyás Adrienn és Tóth Virág

Sebõk Richárd és Köböl Áron

Tóth Gergõ és Harsányi Zoltán

Tóth Virág és Gulyás Adrienn

Köböl Áron

Volt választék

Kutya bemutató

A nagykanizsai gólyalábasok

Gólyalábak minden méretben

Bújócska

Bújócska gólyalábon

Magas gólyalábon

Egykeréken

Harsányi Zoltán gólyalábon

Tóth Gergõ

Lábtoll-labdázók

Sarokkal is megy

Körjáték

Játék párban

Fotó: Fehér János