Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2015. : Hírek 2015. március : Már.28. Lábtoll-labdázás családi körben. Újszász

Lábtoll-labdázás családi körben

2015. március 28. Újszász

Eredmények ...

Március 28-án a sportág népszerûsítésére harmadik alkalommal rendezett családi versenyt a Magyar Lábtoll-labda Szövetség és az Újszászi VVSE lábtoll-labda szakosztálya. A jó hangulatú versenyen a résztvevõk családi csapat, testvérpáros, szülõ-gyerek páros és házaspáros kategóriákban mérkõzhettek. A rendezvény nagyon jól sikerült. 23 család képviseletében 62-en léptek pályára. Pusztaszerrõl és Szolnokról is jöttek versenyzõk, az újszászi csapatokban szolnoki és budapesti vendégek is pályára léptek. A német von Rüden házaspár indulása nemzetközivé tette a versenyt. A mezõnyben az ötévestõl a hatvan felettiig minden korcsoport képviseltette magát. A játéktudásban is nagy különbségek voltak. Az egészen kezdõktõl a válogatottakig, régi és új játékosok játszottak a különbözõ csapatokban és párokban. Legnépesebb csapattal az Ézsiás család indult. Õk öt versenyzõvel érkeztek. Voltak szülõk, akik a gyerekeik kedvéért jöttek el, hogy meglegyen a csapat vagy a páros. Aztán belefeledkeztek a játékba. Így volt ezzel minden résztvevõ. Az élversenyzõk látványos játéka, a kezdõk lelkesedése eredményeként jó hangulatban pörögtek a mérkõzések. Mindenki sokat játszhatott. A családi csapatban az újszászi Molnár fivéreknek nem sikerült megszerezniük harmadik elsõségüket a pusztaszeri Fehér-Simon család ellenében. Nagy küzdelemben, háromjátszmás mérkõzésen Fehér Zsolt látványos és eredményes játékával a pusztaszeriek nyertek. Fehér Zsolt volt a nap legeredményesebb játékosa. A testvérpárosban és a szülõ-gyerek párosban is õ állt a dobogó tetején. A házaspárost Lakatos Zoltán és felesége nyerte. Valamennyi résztvevõ egy lábtoll-labdázó kutyás törölközõt kapott ajándékba. A dobogósok húsvéti édességet kaptak.

Eredmények

Családi csapat (10): 1. Fehér Zsolt, Simon Márk, Simonné Kószó Anita (Pusztaszer PISZE SE), 2. Molnár Dániel, Molnár Gergõ, Molnár Kristóf (Újszászi VVSE), döntõ: 6-11, 11-9, 17-15, 3. Lakatos Attila, Lakatos Daniella, Lakatos Zoltán, Lakatos Zoltánné (Újszászi VVSE), 4. Fehér János, ifj. Fehér János, Fehér Judit, Fehérné Szekeres Zsuzsanna (Újszászi VVSE)

Szülõ-gyerek páros (12): 1. Fehér Zsolt, Simonné Kószó Anita (Pusztaszer PISZE SE), 2. Ézsiás Kitti, Ézsiásné Major Magdolna (Újszászi VVSE), döntõ: 11-9, 11-7, 3. Farkas István, Farkas Lilla (Újszászi VVSE), 4. Ágotai Olivér, ifj. Ágotai Olivér (Újszászi VVSE)

Testvérpáros (19): 1. Fehér Zsolt, Simon Márk (Pusztaszer PISZE SE), 2. Molnár Gergõ, Molnár Kristóf (Újszászi VVSE), döntõ: 12-10, 15-13, 3. Németh Barbara, Németh Mátyás (Pusztaszer PISZE SE), 4. Juhász Patrik, Kanalas Renátó (Újszászi VVSE)

Házaspáros (3): 1. Lakatos Zoltán, Lakatos Zoltánné (Újszászi VVSE), 2. Barbara von Rüden, Peter von Rüden (FF Hagen), döntõ: 8-11, 11-5, 11-5, 3. Fehér János, Fehérné Szekeres Zsuzsanna (Újszászi VVSE)

Családi verseny 2015

Kicsik és nagyok

Felnõttek és gyerekek

Fehér János kezében a verseny  ajándék törölközõje

Kezdõdhet a verseny

A Farkas és a Fehér család

Három Bakos: Dávid, Gergõ és Csenge

Kurdiné Tóth Melinda és Kurdi Krisztina

Fehér Zsolt talpalása a döntõben

Konkáné Pozsgai Tímea

Molnár Gergõ talplása

Légi balett

Akcióban

Fehér Zsolt Molnár Gergõ párharc

Bakosok pihenõben

A Dombai- Konka család

Köböl Richárd és testvérei

A Bakos család

Az Ézsiás család

A Farkas család

A Kovács család

A Fehér család

A Lakatos család

A Molnár fivérek

A Simon-Fehér család

Családi csapat: 2. Molnár család, 1. Simon-Fehér család, 3. Lakatos család

Farkas Marcell és Farkas Péter

Id. és ifj. Ágotai Olivér

Farkas Lilla és Farkas István

A háló mögött Bakó Lili és Bakóné Tánczos Krisztina

A szülõ-gyerek páros eredményhirdetése

A Gudics, a Farkas és a Galambos testvérek

Ifj. Ágotai Olivér és id. Ágotai Olivér

Lakatos Zoltán talpalása

A von Rüden házaspár

Barbara von Rüden, Peter von Rüden, Lakatos Zoltán és Lakatos Zoltánné

Kanalas Renátó talpalása

Házaspáros: 2. a von Rüden házaspár, 1. a Lakatos házaspár, 3. a Fehér házaspár

Köböl Ricsi rajza

A testvérpáros eredményhirdetése

Fotó: Fehér Judit, Fehér János és Lakatos Daniella