Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2011. : Hírek 2011. december : Dec.22. Zemplén SE évzáró. Nagykanizsa

Zemplén SE évzáró

2011. december 22. Nagykanizsa

December 22-én tartotta a Zemplén Ifjúsági Egyesület szokásos évértékelõ rendezvényét. A hagyományoknak megfelelõen egy vacsorával egybekötött évzárón találkoztak a szervezet tagjai. Elõször az országos bajnoki címeket elért játékosok, valamint a nemzetközi versenyek gyõzteseit díjazták, összesen nyolc versenyzõt.

Gyermek korcsoportban Kunics Réka, a serdülõk közül Kunics Bence és Baranyai Benett, az ifjúsági korcsoportból Kovács Patrick, Lukács Márton, Lukács Benedek, Farkas Balázs és a felnõtt Hartai Attila végeztek a hazai, valamint a nemzetközi bajnokságok élén. Rajtuk kívül elismerést kapott még Takács Endre játékos-edzõ, aki a Kárpát-medence kupán a magyar „A” válogatott kapitányaként vezette kupagyõzelemre az ifjúsági válogatottat.

Budavölgyi Kálmán elnök értékelte az egyesület és az egyes játékosok teljesítményét, majd ismertette a 2012. év legfontosabb versenyeit és rendezvényeit. Április 12-én, Nagykanizsa ad otthont az V-VII. korcsoportú országos diákolimpiának, a Fekete Zoltánné Emléktornának. Augusztus 13-16 között a szlovákiai Királyhelmecen rendezik meg az év legfontosabb versenyét, az 5. Felnõtt Európa-bajnokságot. A Zemplén SE összesen hat versenynek lesz a házigazdája Nagykanizsán. Ismertette a jelenleg futó, a „Lehetetlen nem létezik” címû, TÁMOP-3.2.11/ 10-1-2010-0254 számú projektjüket. A Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében nevelési-oktatási intézmények tanórai, tanórán kívüli és szabadidõs tevékenységeit koordinálják a megye három településének nyolc oktatási intézményében. Ezt követõen egy diasorozat, valamint videófilmek segítségével tekintettek vissza az év legfontosabb eseményeire. A vacsorát követõen késõ estig tartó baráti beszélgetéssel folytatták a találkozót.

Forrás:www.zdse.hu

Takács Endre játékos-edzõ veszi át az ajándékot Budavölgyi Kálmántól