Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2012. : Hírek 2012. december : Dec.28. Szepataka bajnokság. Újszász

Szepataka bajnokság

2012. december 28. Újszász

December 28-án a hatodik szepataka bajnokságot rendezték az Újszászi VVSE lábtoll-labdázói. A Magyarországon csak Újszászon játszott, Malajziából, Thaiföldrõl származó sportágban korábban az ÚVVSE játékosai többször indultak franciaországi, németországi és svájci versenyeken. 2012-ben is volt több meghívásuk, de nem volt pénzük az utazásra. A lábtoll-labda edzéseken azonban többször elõkerült a bambusz labda, amely kiválóan fejleszti a gyorsaságot, és a látványos ollózások  megtanulásában is nagyon jó segédeszköz. Az évzáró résztvevõi nagy lelkesedéssel játszották a lábtoll-labda rokon sportágát, és izgalmas mérkõzéseken döntötték el a helyezéseket. A reguban öt trió játszott körmérkõzést. Az összeállításában egy helyen megváltozott tavalyi bajnok veretlenül ismételte meg gyõzelmét. Párosban Tóth Gábor új partnerrel, Ráski Lajossal védte meg tavalyi elsõségét. Jól szerepelt az egyetlen nõi versenyzõ, Ézsiás Kitti, aki a reguban bajnoki címet nyert, a párosban Herczeg Gáborral második helyezést ért el.

Eredmények

Regu (5): 1. Ézsiás Kitti, Herczeg Gábor, Tóth Gábor 4 gyõzelem (8-0), 2. Harsányi Zoltán, Ráski Lajos, Tóth Gergõ 3 gyõzelem (6-2), 3. Csák Dávid, Kanálos Júlió, Kanálos Róbert 2 gyõzelem (4-4), 4. Becskereki László, Fehér János, Juhász Patrik 1 gyõzelem (2-6), 5. Kanalas Renátó, Kanálos II. Róbert, Zsákai Milán 0 gyõzelem (0-8).

Páros (7): 1. Ráski Lajos, Tóth Gábor, 2. Ézsiás Kitti, Herczeg Gábor, döntõ: 21-18, 21-16, 3. Harsányi Zoltán, Tóth Gergõ, 4. Csák Dávid, Kanálos Róbert, 5. Kanálos II. Róbert, Zsákai Milán, 6. Becskereki László, Juhász Patrik, 7. Kanalas Renátó, Zele Richárd

Bemelegítés

Kendõben

Ráski Lajos

Regu döntõ

Szerva

Ráski Lajosnál a labda

Regu eredményhirdetés

Páros eredményhirdetés: 2. Herczeg Gábor, Ézsiás Kitti, 1. Tóth Gábor, Ráski Lajos, 3. Harsányi Zoltán, Tóth Gergõ

Fotó: Fehér János